Det blev en snöplig lördag för Manchester Uniteds herrlag när man förlorade mot Brighton & Hove Albion på stopptid. Ny tuff uppgift väntar mot Liverpool på söndag. Utöver det har vi även lottningar i Ligacupen och Europa League att se fram emot. Damerna skulle ha mött just Liverpool i en träningsmatch i helgen, men denna ställdes in. För ungdomslagen blev det idel segrar, varav juniorerna la grannen på rygg i det så kallade miniderbyt.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL: Brighton & Hove Albion – Manchester United 2-1

Manchester United fick se sig besegrade på stopptid mot Brighton & Hove Albion i lördagens tidiga match. Det stod och vägde i andra halvlek men efter att United fick ett mål bortdömt var det hemmalaget som vaknade till och avgjorde efter att hela United stått och sovit i straffområdet.

Allt om matchen

Dammatcher

TR: Manchester United – Liverpool

Matchen spelades inte. Anledningen uppgavs vara att Liverpool saknade tillräckligt med spelare.

Ungdomsmatcher

ET: Barnsley – Manchester United 2-3

Manchester Uniteds U21 inledde gruppspelet i EFL Trophy med en sensationell vändning borta mot League One-laget Barnsley. Hemmalaget ledde med två mål efter 80 minuter men på sex minuter vände United till seger, efter ett mål av Ethan Ennis och sedan två av Jack Fletcher. Matchens absoluta höjdpunkt var Fletchers kvittering på volley.

Matchrapport

PL2: Manchester United – Stoke City 4-1

Efter en inledande förlust mot Arsenal och den sensationella vändningen i EFL Trophy mot Barnsley tidigare i veckan, fick Travis Binnion se sitt lag stå för en mer betryggande insats.

Malachi Sharpe gjorde två av målen och såg till att United gick upp en komfortabel 3-1-ledning. Sam Mather gjorde det avslutande målet och Jack Fletcher matchens första.

P18: Manchester City – Manchester United 0-2

Juniorlaget tog en betryggande derbyseger på bortaplan när man vann med 2-0. Det är naturligtvis inte första gången United slår City, men just den här gången uppvisade man ett mycket kontrollerat spel och det fanns aldrig några tecken på oro.

Gabriele Biancheri och Bendito Mantato gjorde Uniteds mål.