Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Unitedsvepet med presskonferens
Ugarte har en start i sig / Spelare återvänder från skador / Arkitekt till renoveringen

Dagens Unitedsvep kommer med det som sades under den andra delen av Erik ten Hags presskonferens inför dagens batalj med Crystal Palace. Vi kan även gladligen rapportera att några spelare är på väg tillbaka efter skadefrånvaro. I övrigt så har klubben hittat arkitekt för renoveringen av Old Trafford.

Nytt på Muss.se: Idag är det dubbel matchdag när herrarna tar sig an Crystal Palace på Selhurst Park medans damerna inleder sin ligasäsong mot West Ham United. Ni hittar införläsning för både herrmatchen samt dam-matchen på sidan.

Ten Hags presskonferens

Erik ten Hag pratade om Manuel Ugarte, Marcus Rashford och Amad under den andra delen av presskonferensen inför dagens match. Läs citaten nedan.

Om Ugarte

Han är en spelare som är väldigt kort i antal sessioner, nu har han en start i sig. I Southampton kom han in som inhoppare. Ja, han är fortfarande i processen att han kommer in i klubben. Han måste komma in i laget och veta vad som är principerna, vad som är reglerna och känna till sina lagkamrater.

Vi är i den processen och det kommer att ta lite tid, men det kommer, det kommer på ett naturligt sätt. Och du kan redan se att han fullföljer processen och att han verkligen kommer att vara en mycket bra spelare för oss.

Om Rashford

Jag tror att varje spelare som spelar i Premier League, men definitivt, i den här klubben behöver du lite motståndskraft. Och alla fotbollskarriär är inte bara vägen upp, ibland kan det också gå hela vägen ner, och man måste ta itu med det. Marcus Rashford är tillräckligt erfaren att han vet detta.

Om Amad

Han gör det väldigt bra. Jag skulle säga att ​​från och med januari har han gjort stora framsteg. Nu, för varje match, är han ett övervägande. Jag hoppas att han fortsätter i den här processen, och han har några egenskaper som verkligen kan hjälpa ett lag.

Om Mount

Vi har sett glimtar i början av säsongen vad han är kapabel till. Men det han behöver är en period, en längre period, där han kan träna fullt ut med laget och spela med laget, för då kan han komma upp i fart, och då ser alla hans egenskaper.

Om att dämpa skadorna

Du kan inte undvika skador. Det finns så många omständigheter som du inte har något inflytande på, och det kan alltid hända. Men det finns också omständigheter där du kan ta kontroll. Vi gjorde en del granskning under sommaren, och ja, vi jobbar fortfarande på förbättringar hela tiden för att ta kontroll så mycket som möjligt.

Spelare återvänder från skador

Två försvarsspelare börjar närma sig en återkomst till A-laget efter skadefrånvaro. Vi har även fått positiva nyheter kring en spännande ungdomsspelare.

Tyrell Malacia

Malacia har inte spelat fotboll på över ett år på grund av en jobbig knäskada. Malacia börjar dock äntligen närma sig fotbollsplanen igen då holländaren kunde delta i uppvärmningsdelen av fredagens träningsrunda med laget. Efter uppvärmningen så tränade spelaren med ett individuellt program men tränarna inom klubben förväntar sig att han kommer att kunna delta i lagträningen inom snar framtid.

Victor Lindelöf

Vår svenska mittförsvarare har ännu inte spelat någon match under säsongen efter att han drog på sig en tåskada under försäsongen. Lindelöf återvände dock till lagträningen igår och kan vara tillgänglig för spel snart.

Dan Gore

Akademispelaren Dan Gore har inte spelat något under säsongen på grund av en skada som hållit honom ur spel i tre månader. Gore är nu tillbaka i lätt träning på Carrington där han nu kan fortsätta sin utveckling.

Gore fick göra A-lagsdebut förra säsongen men kunde inte delta i sommarens försäsongsturne på grund av skadan.

Arkitekt till renovering

Manchester United kommer att anställa den världskända arkitektsfirman Foster + Partners för att framställa en översiktlig plan för renoveringen för området som omtäcker Old Trafford. Fokuset kommer att ligga på att designa en världsklassig fotbollsdestination som också ska positivt påverka den lokala befolkningen genom att utökajobbmöjligheter samt locka nya invånare till området.

Spel i Salford

Klubbens U21 lag kommer att spela ett litet antal matcher under säsongen på Salfords hemmaarena Peninsula Stadium. Den första matchen blir mötet med tyska Hertha Berlin i PL International Cup i oktober. Detta för att minska mängden matcher på Leigh Sports Village där U21 laget brukar spela.

Selford är delägda av Class of 92 spelarna David Beckham, Paul Scholes, Ryan Giggs, Nicky Butt, samt Gary och Phil Neville.

Sir Alex Ferguson deltar i demensprojekt

Unitedlegenden Sir Alex Ferguson deltog i en exclusiv intervju med BBC Breakfast som en del av demensprojektet Playlist for Life, ett projekt som ska hjälpa familjer som påverkas av demens. Nedan kan ni se ett fint klipp där Ferguson delar med sig av minnen av sin bortgånga fru Cathy.

Kontrakt för ungdomsspelare

Ungdomsspelaren Zach Baumann har skrivit på sitt första proffskontrakt med Manchester United. Spelaren beskrivs som en intelligent, boltrygg central mittfältare som nu är en del av framtiden i klubben.

Res med oss till Manchester!