Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

United i landslagen
Onana fixade Kamerun till Afrikanska mästerskapen medan de flesta andra nötte bänk

Det blev inte mycket speltid för Uniteds representanter i Nations Leauge denna kväll. Undantaget var Andre Onana som höll nollan igen och såg till att Kamerun blev klart för Afrikanska mästerskapen nästa år. Joshua Zirkzee och Matthijs de Ligt var båda på bänken mot Tyskland nere i München och detsamma gäller Victor Lindelöf för Sverige. Toby Collyer spelade för andra gången i Englands U20 som vann klart. 

Onana höll nollan

Andre Onanas fina form håller i sig även i landslaget. Han höll tidigare idag nollan borta mot Kenya i kvalgruppen till Afrikanska mästerskapen där Kamerun vann med 1-0. Kamerun leder också tabellen ganska klart efter 4 matcher på 10 poäng och är redan klara för spel i Marocko nästa årsskifte 2025/2026.

Lindelöf vilades

Victor Lindelöf matchas försiktigt och började återigen på bänken i kvällen Nations Leauge mot Estland. Han hade behövts till en början då mittbacksparet Hien och Douglas började klart skakigt för Sverige. De både slarvade och drog på sig varsin tidig varning. Pressen släppte när Sverige fick in ledningsmålet via Nanasi. Det blev sedan en behaglig match för Sverige som toppar tabellen på samma poäng som Slovakien.

Nederländerna och Zirkzee bleka i förlust

Nederländerna och Tyskland stod för en ganska mossig och tråkig match. Det var först efter Tysklands ledningsmål efter dryga 60 minuter som något börjades hända. Joshua Zirkzee och Matthijs de Light var förpassade till bänken denna kväll. Zirkzee kom in och fick dryga kvarten på sig att göra något för de oranga. Det blev tyvärr ingen succé då han knappt fick röra bollen.

Snarare var Tyskland närmare fler mål. Statistiken visade i själva verket att Nederländerna inte hade ett enda avslut på mål.

Bayindir nötte bänk

Altay Bayindir satt idag på bänken för sitt Turkiet som var på Island för match i Nations Leauge. Turkiet drog det längsta strået och vann med 4-2. Turkiet också i topp i tabellen före Wales.

Collyer spelade igen för England

Toby Collyer som härom dagen debuterade för Englands U20-lag, Elite Leuage Squad, fick förtroende idag igen mot Tjeckien.  England vann komfortabelt mede 3-0. Matchrapporterna är ännu få. I Elite Leuage-tabellen som består av åtta europeiska nationer toppar nu England tabellen strax före Tyskland som dock har en match tillgodo.

Amass i Englands vinst

Harry Amass, Uniteds talang som också fick en del speltid i seniorlaget på försäsongen, spelade idag hela matchen för Englands U18-lag mot Ukrainas motsvarighet. Det var en träningsmatch som England vann ganska klart med 3-1. Tottenhams Callum Olusesi gjorde två mål för England som gick in med halvtidsledning 2-1. Läs en kort matchrapport på England Football.

Fletcher på bänken i vinst

Under gårdagen vann Skottlands u19 över Ungern med 2-1. Tyler Fletcher spelade inte denna gång.

Biancheri målskytt igen

Gabriel Biancheri som öser in mål i Uniteds akademi  Resultatet blev 4-3 till Wales i en målrik tillställning. Biancheri gjorde mål på straff.

Scanlon 90 minuter i mållös match

James Scanlon spelade hela matchen för Gibraltar när de spelade oavgjort mot Lichtenstein i Nations Leauge under söndagen.

Res med oss till Manchester!