Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Zlatan månadens spelare; Mkhitaryan gjorde månadens mål; Zlatan, Henry och Pogba i skrattfest

Zlatan Ibrahimovic fick fansens pris och han fick Manchester Uniteds pris. Nu har Zlatan också fått Premier Leagues officiella pris som månadens bästa spelare i december.

Paul Pogba var också nominerad.

Mkhitaryan sköt månadens mål

Det var inte bara Zlatan Ibrahimovic som prisades idag. Henrikh Mkhitaryans skorpion mot Sunderland utsågs till månadens mål i Premier League. Mkhitaryan vann Match of the Days pris för samma mål.

Mkhitaryan sköt månadens mål

Armeniern Mkhitaryan gillar inte att dela med sig utan roffade också åt sig priset för månadens Manchester United-mål.

I en inte alls jämn omröstning vann Mkhitaryan med 79 procent av rösterna. På andra plats kom Mkhitaryans mål mot Zorya. Inte var Mkhitaryan nöjd där, han drog även hem tredjeplatsen med sitt mål mot Tottenham.

Conte månadens manager

José Mourinho var nominerad till priset som månadens manager i Premier League. Han fick dock se Antonio Conte vinna priset, för tredje månaden i rad.

Graham Taylor är död

Den förre engelske förbundskaptenen Graham Taylor är död. Detta sörjde Manchester United på Twitter.

den officiella hemsidan talar Sir Alex Ferguson om Taylor.

Taylor hade sina kanske största framgångar som manager i Watford. Ashley Young har ett förflutet i Watford och kände förstås sorg igår.

Cleverley klar för Watford

På tal om Watford så är den förre Unitedspelaren Tom Cleverley klar för klubben på lån (Watford har också en köpoption). Cleverley var i Watford på lån även under sin tid i United.

Lyon vill ha Memphis

Lyon, och ingen annan, försöker köpa Memphis Depay i januari. Det påstår ESPN:s Mark Ogden. United ska ha bekräftat att klubben har nobbat ett bud från den franska klubben, något som även Sky Sports rapporterar.

Återstår att se om Memphis blir kvar i United.

Mirror: Mourinho inte imponerad av Shaw

Mirrors David McDonnell hävdar att Luke Shaw måste kämpa för att rädda sin Unitedkarriär. Shaw ska för närvarande vara fjärdeval på högerbacken, bakom Blind, Rojo och Darmian (i någon ordning). McDonnell påstår att Shaw har varit redo för spel de senaste matcherna men att han helt enkelt inte har blivit uttagen. Andra rapporter hävdar emellertid att Shaw skulle ha startat mot Reading men missade matchen på grund av sjukdom.

Rapporten känns väldigt spekulativ, men McDonnell har goda kontakter.

Evra nära Crystal Palace

Crystal Palace ska vara nära att värva Patrice Evra från Juventus, det rapporterar italienska Sky enligt engelska Sky. Högst ovärdigt om det skulle bli så. Evra förtjänar så mycket bättre.

Zlatan, Henry och Pogba

Inför söndagens match mot Liverpool har Zlatan Ibrahimovic blivit intervjuad av Sky Sports Thierry Henry. En som var nyfiken på det var Paul Pogba, vilket resulterade i en skrattfest.

Kom, om du vill sitta mellan två stora spelare,” sa Zlatan till Pogba.

Kungens nyårstal