Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Dags att fortsätta bygga vidare

Michael Carrick fick avsluta sejouren i klubben med en 3-2 vinst mot Arsenal och Ralf Rangnick inleda sejouren med en 1-0 vinst mot Crystal Palace. En positiv vecka för Manchester United allt som allt och nu väntar först Young Boys och därefter Norwich. Rangnicks sejour inleddes bra och nu är det dags att bygga vidare på det.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL: Manchester United – Arsenal 3-2

Efter en mardrömsstart kvitterade Bruno Fernandes precis innan paus. I den andra halvleken växlade United upp och vann rättvist efter två mål av Cristiano Ronaldo. Tre poäng i Michael Carricks avskedsföreställning, fint!

Allt om matchen

PL: Manchester United – Crystal Palace 1-0

Freds högerfot gav tre poäng. Matchen avgjordes med knappt 15 minuter kvar att spela men i ärlighetens namn borde United ha avgjort tidigare. En allt som allt bra insats i Ralf Rangnicks första match som ansvarig.

Dammatcher

WLC: Manchester United – Leicester City 2-2 (FS)

United föll på straffar efter att ha spelat 2-2 mot Leicester i ligacupen. Resultatet innebär att de placerar sig på en andraplats i sin grupp på samma poäng (6) som ledarna Manchester City.
Matchrapport

Ungdomsmatcher

P18: Everton – Manchester United 3-0

Efter tio poäng på de fyra senaste matcherna kom förlusten. Everton tog ledningen sent i den första halvleken och vann till sist med 3-0 efter att ha gjort två ytterligare mål sent i den andra.

PL2: Blackburn Rovers – Manchester United 0-4

U23-laget har haft det tufft den senaste tiden och endast vunnit en av de fem senaste matcherna. Mot Blackburn kom en välbehövlig trepoängare. Slutresultatet skrevs till sist till 4-0, Alejandro Garnacho x2, Shola Shoretire och Charlie McNeill gjorde målen.