Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Dagens lag: Manchester United - Reading
Goda förutsättningar för en trevlig premiär

Manchester Uniteds damer skulle egentligen premiärspelat förra helgen men hela omgången blev uppskjuten till följd av drottningens död. Match blir det i stället idag hemma på Leigh Sports Village mot Reading. Storpublik väntas dessutom!

Matchen visas tyvärr inte på teve i Sverige. Den som befinner sig i Storbritannien kan se matchen på MUTV och i stora delar av världen går det att ta del av matchen gratis på FA Player.

Manchester Uniteds lag

Det senaste kring laget är att Jackie Groenen inte längre finns med, då nederländskan såldes till Paris Saint-Germain i veckan. Noterbart är annars att Millie Turner gör comeback efter ett långt skadeuppehåll samt att nyförvärven Lucia Garcia och Maya Le Tissier startar.

Readings lag

Införläsning

Segerkrav i en premiär där det väntas storpublik

Champions League eller bust för Marc Skinner