Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Manchester city - Manchester United
Dags för derbyvinst igen!

Idag sker ett riktigt eldprov för Ten Hags lag. Vi vet alla att defensiven sett stabilare ut på senare tid och flera spelare tycks hitta hem mot lite av gammal god form (såsom Rashford). Ändå krävs det förstås en hundraprocentig insats för att vinna denna match, bland annat måste United få stopp på De Bruyne och Haaland. 

De Gea
Dalot, Varane, Martínez, Malacia
McTominay, Eriksen
Antony, Fernandes, Sancho
Rashford

Avbytare: Heaton, Lindelöf, Shaw, Fred, Casemiro, Pellistri, Elanga, Martial, Ronaldo,

Vi ser att elvan idag är ganska identisk mot de senaste matcherna. Backlinjen är starkast tänkbara och Rashford är tillbaka i laget. McTominay får fortsatt förtroende vilket kanske överraskar någon. Casemiro får vänta på en plats i startelvan. Även Ronaldo inleder på bänken där vi också ser Martial tillbaka.

Manchester City

Införläsning

Belgare och portugiser måste stoppas

Nobody knows their name