Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Säsongen över, och nu är det dags att förstärka truppen

Manchester United har spelat klart säsongen 22/23, och tyvärr blev det inte ytterligare en titel. På det stora hela var det en hyfsad säsong, men nu börjar arbetet för att stärka truppen så att man kan fortsätta att utmana om titlar nästa säsong.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

FA: Manchester United – Manchester City 1-2

Det blev inte någon mer titel för Manchester United denna säsong. Man lyckades inte utnyttja att City inte var speciellt bra, och det blir inte lättare när David de Gea fortsätter att stå för tveksamma insatser. Redan efter 15 sekunder gjorde City 1-0, och man började få flashbacks till den där 6-3 förlusten på Etihad.

Dock kvitterade United efter dryga halvtimmen genom Bruno Fernandes, som kyligt skickade Stefan Ortega åt fel håll från straffpunkten. Tidigt in i andra halvlek var Gündogan framme igen, men denna gång var det ingen drömträff, utan en otrolig felträff som letade sig förbi De Gea. Det får inte hända, utan den ska spanjoren rädda.

Allt om matchen

Dammatcher

Spelschema Spelarstatistik

Inga matcher förra veckan.

Ungdomsmatcher

Spelschema Spelarstatistik

Inga matcher förra veckan.

Nyheter och annat

Dalot tecknar nytt

Dubbla priser till Marcus Rashford, Blundell och Russo också vinnare

Läget i laget

Senaste nytt om skador och avstängningar.

Veckan som kommer

Måndag

Muss.se: Unitedsvepet

Tisdag

Muss.se: Unitedsvepet

Onsdag

Muss.se: Unitedsvepet

Torsdag

Muss.se: Unitedsvepet

Fredag

Muss.se: Unitedsvepet

Lördag

Muss.se: Unitedsvepet

Söndag

Muss.se: Unitedsvepet