Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget

En hälsning från Muss-redaktionen
Glad midsommar!

Vi på Muss-redaktionen vill idag passa på att önska alla Manchester United-supportrar en riktigt glad midsommar. Vi hoppas ni får en härlig dag med god mat och dryck samt härligt umgänge.

I Manchester United är det som att allt och ingenting händer för tillfället. Ett ägarbyte uppges vara nära förestående, men i skrivande stund omges vi endast av spekulationer och vi har därmed fått finna oss i att processen fortsatt lär bli segdragen.

Över till transferfönstret så är det även segdraget där. Det rykte som emellertid är hetast just nu är det som gör gällande att Chelseas mittfältare Mason Mount är aktuell för United. Idag kom uppgifter om att United lagt ett tredje bud på 24-åringen, värt omkring £55 miljoner. Om inte budet accepteras av Londonklubben ses det som troligt att United ger upp hoppet om att knyta till sig Mount.

I övrigt har vi på sistone uppmärksammat att Axel Tuanzebe och Zidane Iqbal lämnar klubben. Två egenfostrade spelare som nu kommer testa vingarna på annat håll. Dessutom har damlaget tappat två av sina mest bärande spelare i form av Alessia Russo och Ona Batlle. I bägge fallen lyckades man inte komma överens om nya kontrakt, vilket tyvärr säger en hel del om Uniteds ambitioner. Batlle lämnar för FC Barcelona medan Russo högst troligt spelar i Arsenal nästa säsong…

Nåväl, över till midsommarfirandet igen. Vi avslutar med ett par hälsningar från några Unitedspelare och ser hur de spenderar sina semesterdagar. Från Muss-redaktionen vill vi återigen passa på att önska en trevlig midsommarafton!