Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss weekly
Dubbla möten med Palace väntar

Efter viktig tre poäng under helgen som gick väntar nu dubbla möten mot Palace för herrlaget. Som regerande mästare i ligacupen ska vi vinna på och detsamma gäller i Premier Leauge på hemmaplan. Flera spelare kan också vara tillbaka på allvar. Därutöver väntar seriepremiär för damerna mot Aston Villa och matcher för ungdomslagen på lördag. Vi siktar på en fin vecka i Manchester United.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

CL: Bayern München – Manchester United 4-3

Svårt möte på förhand där resultatet till slut blev ganska smickrande efter sena mål av Casemiro. Bayern kontrollerade dock matchen och United var helt klart ett nummer för små, trots då att en poäng fanns inom räckhåll på slutet. Trist tavla av Onana och tveksamt försvar på vår vänsterkant gjorde det svårt att ta poäng.
Allt om matchen

PL: Burnley – Manchester United 0-1

En riktig kämpainsatsen tog oss tillbaka på rätt spår och mycket viktiga tre poäng. Stundtals såg vi igen motståndarna kontrollera spelet och rulla runt men det blev endast farligt vid några enstaka tillfällen framför Onana som tog revansch från CL-premiären. Istället var det briljans av Bruno Fernandes och Jonny Evans som såg till att det blev en uddamålsseger för United.

Dammatcher

Inga matcher förra veckan.

Ungdomsmatcher

UYL: Bayern München – Manchester United 2-0

Även juniorerna förlorade i München där Bayern var ett eller två nummer för stora. Uniteds målvakt, Elyh Harrison, hade mycket att stå i. United kom delvis in i matchen efter byten efter en spelad timma men det räckte inte till. Det var istället Bayern som stänkte in 2-0.

Matchrapport

PL2: Manchester United – Arsenal 2-4

Det blev inga poäng för Manchester United U21 i PL2 matchen mot Arsenal. Arsenal tog ledningen med hela 4-0 innan United kunde kvittera och reducera i slutet av första halvlek respektive starten av andra. Det räckte inte till. Målskyttar Mateo Meija och Omari Fonson.

P18: Sunderland – Manchester United 2-3

Ungdomarnas drabbning med Sunderland blev en tight tillställning där Finley McAllister till slut avgjorde för United på stopptid i den 95:e minuten.