Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly: En bra avslutning

Manchester United satte punkt för veckan med en fin insats hemma mot Brighton under gårdagen när man nu går in i årets sista landslagsuppehåll. Tidigare i veckan besegrades även Partizan Belgrad i Europa League och som pricken över i:et vann juniorerna rivalmötet med Manchester City.

Här har ni veckan som gick och en titt på veckan som kommer.

Herrmatcher

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK

Premier League: Manchetser United – Brighton 3-1

United satte fart direkt gick in i paus med en 2-0 ledning efter mål av Andreas Pereria och ett självmål. Trots att Brighton kvitterade en bit i andra kunde United bara några minuter senare punktera matchen genom Marcus Rashford. Vinsten innebar att man klättrade till sjundeplatsen i Premier League.

Europa League: Manchester United – Partizan Belgrad 3-0

I Europa League valde Ole Gunnar Solskjaer att ställa ut ett starkt manskap, som också gjorde jobbet och säkrade avancemang till slutspelet. I målprotokollet skrev Mason Greenwood, Anthony Martial och Marcus Rashford in sig.

Dammatcher

Inga dammatcher att rapportera om den här veckan. Vi får istället vänta till nästa söndag då man tar emot Chelsea på bortaplan.

Ungdomsmatcher

U18 PL: Manchester City – Manchester United 1-2

Junisarna åkte till andra sidan stan och plockade hem tre poäng till den röda delen. Nyförvärvet inför säsongen, Hannibal Mejbri och Teden Mengi gjorde Uniteds mål.