Officiellt: Dylan Levitt har signerat nytt kontrakt

Embed from Getty Images

Manchester Uniteds walesiska reservlagsmittfältare Dylan Levitt har signerat ett nytt kontrakt med klubben. Det nya kontraktet gäller över säsongen 2021/22 med option på ett år till, vilket bekräftas på klubbens officiella hemsida.

Levitt, som fyller 19 år på söndag nästa vecka, har den här säsongen varit en av de ledande spelarna i reservlaget. Förra säsongen var han nominerad till priset som årets unga spelare i klubben.

En passningsskicklig central mittfältare går Levitt från klarhet till klarhet. Hittills har han dock inte varit med i a-lagstruppen i United.

Levitts framfart i United har väckt uppmärksamhet hemma i Wales och han har vid flera tillfällen varit med i a-landslagstruppen. Fortfarande väntar han på debuten men den kan komma nu i november, då han ånyo är uttagen.

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS