Officiellt: Nytt kontrakt för Ella Toone

Manchester United fortsätter förlänga med damlagets spelare. Idag meddelas att den offensiva mittfältaren Ella Toone har signerat ett tvåårskontrakt med option på ytterligare ett år.

Det första vi noterar är att Toone belönas med ett tvåårskontrakt. Tidigare i sommar har Kirsty Hanson, Amy Turner och Jess Sigsworth alla signerat ett ettårskontrakt. (Alla fyra kontrakten med optionsår.)

Toone, född 1999, har under sina två år i United fått stort förtroende av Casey Stoney. Hon har fått speltid i 47 av 50 matcher och i de tre matcher hon saknades var hon avstängd. Vi noterar dock att hon ofta agerar inhoppare, med 20 inhopp totalt. Toones offensiva bidrag har varit stort, med 22 mål och 11 assists.

Ella Toone säger:

Jag är jätteglad att ha signerat ett nytt kontrakt. Jag ser på klubben som en familj och jag är så glad att fortsätta min utveckling här. Jag vill tacka spelarna och ledarna för omgivningen som vi har skapat i United, jag skulle inte vilja spela mitt fotboll någon annanstans. Jag ser bara fram emot att få komma igång med nästa säsong, vi har jobbat väldigt hårt under de här ovissa tiderna och jag vet att vi kommer att komma tillbaka starkare.

Casey Stoney säger:

Ella är en fantastisk karaktär att ha i vår trupp. Hon för med sig fantastisk entusiasm och tävlingsanda i allting hon gör. Hon är en intelligent och skicklig spelare som jag har sett utvecklats mycket under de två senaste åren, så jag är väldigt glad att hon har vigt sin framtid till klubben. Som en av de yngre spelarna i truppen tvivlar jag inte på att hon kommer att pusha sig själv ännu mer och fortsätta utvecklas under sin tid hos oss.

Senaste artiklarna

Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på svenska och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM SUPPORTERKLUBBEN   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS