Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Mot europaavancemang

United tog en skön seger på Goodison Park igår och ser vi till europaspelet börjar man närma sig avancemang. Damerna återvänder från landslagsuppehåll och möter Brighton & Hove Albion till helgen.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

EL: Omonia Nicosia – Manchester United 2-3

En spretig match på Cypern slutade med seger för United, detta efter att Martial och Rashford tagit tag i saker på egen hand i andra halvlek.

Allt om matchen

PL: Everton – Manchester United 1-2

Uppförsbacke direkt även mot Everton men United replikerade snabbt och vände i första halvlek. Antony kvitterade och Ronaldo gjorde sitt 700:e mål i karriären.

Dammatcher

Inga matcher förra veckan.

Ungdomsmatcher

ET: Barrow – Manchester United 1-2

Manchester Uniteds U21 tog under tisdagen emot det tämligen anonyma motståndet Barrow i EFL Trophy och lyckades till slut ta med sig alla tre poängen. Det satt dock långt inne, men har man Alejandro Garnacho i laget kan vad som helst hända.

Matchrapport

PLC: Manchester United – Newcastle United 1-4

Det blev en tuff gårdag för U18, som åkte på 4-1 i baken mot Newcastle United.

Det var ändå United som öppnade målskyttet genom Finley McAllister men laget orkade sedan inte stå emot.

PL2: Manchester United – Brighton & Hove Albion 3-3

Uniteds U21-lagt tog emot Brighton & Hove Albion under gårdagen och fick en fin start efter att Kobbie Mainoo gjort 1-0 efter 20 minuter. Gästerna kvitterade emellertid och 1-1 stod sig till paus.

Brighton tog i andra halvlek ledningen men Mainoo skulle ge United liv igen med sitt andra för dagen. Hoppet svalnade dock när gästerna gjorde 3-2, och steg sedan igen efter att Björn Hardley satt dit 3-3, som också blev slutresultatet.