Ny vecka, nya utmaningar, och denna vecka är det dags för en av de tuffaste. På lördag är det nämligen dags för derby mot Manchester City där man hoppas på revansch. Utöver det så är damerna tillbaka i ligaspel denna vecka, när man på söndag möter Liverpool.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL: Manchester United – Bournemouth 3-0

Efter en trevande start så tog Manchester United ledningen i den 23:e minuten när Christian Eriksen hittade Casemiro med en frispark, som brassen stötte in i det första krysset.

Nästa mål kom tidigt i den andra halvleken genom Luke Shaw, och det tredje och sista målet kom i den 86:e minuten genom Marcus Rashford.
Allt om matchen

FA: Manchester United – Everton 3-1

Det blev avancemang i FA Cupen efter en ganska blek insats från United. Man fick in ett tidigt ledningsmål genom Antony, men efter en tavla från David de Gea kunde Everton kvittera.

I andra halvlek stod Marcus Rashford för en fin aktion som Conor Coady styrde in i eget mål. Precis innan slutsignalen  fick Rashford också skriva in sig i målprotokollet när han säkert slog in 3-1 från straffpunkten.

Dammatcher

TR: Birkirkara FC – Manchester United 0-10

Damerna bjöd på målfest i förberedelserna inför resten av säsongen. I träningsmatchen mot Birkirkara FC blev det hela 10-0 till United. Vilde Boe Risa och Alessia Russo blev båda tvåmålsskyttar medan Jade Moore, Grace Clinton, Lucía Garcia, Nikita Parris, Martha Thomas och Rachel Williams stod för ett var.

Matchrapport

Ungdomsmatcher

PL2: Fulham – Manchester United 1-2

Reserverna tog en välbehövlig seger mot sjätteplacerade Fulham i fredags. Målen gjordes utav Joe Hugill och Shola Shoretire, som fortsätter sin fina målform.