Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Topp fyra på spel, då måste bortasviten brytas

Manchester United fortsätter sin jakt på en Champions League-plats och kan komma ett steg närmare den med en vinst i helgens möte med Bournemouth. För damerna så väntar ett derby på söndag i hopp om att hålla sig kvar i titeljakten.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL: Manchester United – Wolverhampton Wanderers 2-0

Man gjorde vad man skulle när Wolverhampton gästade Old Trafford. Efter att man återigen skapat ett flertal farliga chanser, så kom ledningsmålet efter dryga halvtimmen när Anthony Martial satte bollen i ett halvöppet mål.

Förutom några tveksamma perioder så var även andra halvlek främst Uniteds, och ett 2-0 mål borde ha kommit tidigare än vad det gjorde. Vi var hela vägen in i den 94:e matchminuten innan Alejandro Garnacho fastställde slutresultatet 2-0.
Allt om matchen

Dammatcher

WFA: Manchester United – Chelsea 0-1

Trots en fin insats så fick Manchester Uniteds damer se sig besegrade av Chelsea i FA-cupfinalen. United gjorde som nämnt en bra match och hade en boll i mål redan i den första matchminuten, som dock dömdes bort för offside. Kanske borde man fått med sig en straff i första halvlek efter att Nikita Parris gått ned väldigt nära straffområdeslinjen. Dock resulterade det enbart i frispark och efter det första 45 minuterna var matchen mållös. I den 67:e minuten tog sedan Chelsea ledningen genom Sam Kerr och trots att man hade chanser att kvittera, så ville det sig inte för United.

Matchrapport

Ungdomsmatcher

TR: Blackpool – Manchester United 1-1

Manchester Uniteds reserver kryssade mot ett Blackpool som ställde upp med ett utvecklingslag. Det var Blackpool som tog ledningen men Victor Musa kvitterade i den 70:e minuten. Noam Emeran hade sedan en chans att vinna matchen åt United, men fransmannen missade mål från straffpunkten i den 88:e minuten.