Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Hög tid att också snegla nedåt

Det har varit en del dramatik under veckan. I torsdags sattes ett trist rekord när United lyckades släppa in två bollar på de sista skälvande minuterna.  Svårt att förtränga. Sedan ett viss revansch med poäng mot Liverpool igår, men även där släpper vi en ledning mot slutet. Det innebär att det kan vara läge att blicka även nedåt i tabellen. Att nå en plats i Champions Leauge är nog en utopi, det är faktiskt så att oddset är betydligt lägre på att hamna utanför Europaplatserna. 

En tröst i veckan som gick var att P18 pulvriserade Liverpool, framtiden ljus alltså! I veckan väntar matcher för samtliga lag. Herrarna gör upp med Bournemouth borta medan damerna tar sig an dominanta Chelsea i FA-cupen.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL: Chelsea – Manchester United 4-3

Den här matchen vill man helst inte skriva något om alls. Riktigt sjukt det som hände efter att Fernandes och Mount rullat ut Chelsea vid 3-2 och ett par minuter kvar. Dåligt start med två baklängesmål följdes av en fin upphämtning men sedan ett mycket märkligt tapp längt in på övertid. Det var visserligen en tveskam straff men ändå illa, och på hörnan som resulterade i förlusten agerade spelarna oförståeligt passivt.

Allt om matchen

PL: Manchester United – Liverpool 2-2

Det blev en liten revansch efter förlusten mot Chelsea. Trots stor Liverpool-dominans blixtrade United till några gånger, inte minst genom Kobbie Mainoo som satte det fina ledningsmålet. Sin vana trogen under senare tid kunde inte vårt lag hålla ledningen tiden ut. Salam kunde dunka dit kvitteringen på straff.

Allt om matchen

Dammatcher

Spelschema Spelarstatistik

Inga matcher förra veckan.

Ungdomsmatcher

Spelschema Spelarstatistik

P18: Liverpool – Manchester United 1-9

Till skillnad från seniorlaget gjorde P18 processen ordentligt kort med rivalen Liverpool. Resultatet skrevs till hela 9-1 i en match som United dominerade fullständigt. Det blev ett antal målskyttar i matchen med Ethan Wheatley i topp med tre fullträffar. James Scanlon och Gabriele Biancheri gjorde två mål vardera medan Ethan Williams och Ashton Missin gjorde varsitt.
Matchrapport

Nyheter och annat

Om oacceptabla relationer och en fotbollschef som lämnar

Martinez och Lindelöf borta minst en månad

United möter Rosenborg, exklusivt biljettsläpp för supporterklubbens medlemmar

Hoppar som en lax och tacklar som en vessla

Ändå bara cupen kvar att bry sig om

 

Läget i laget

Senaste nytt om skador och avstängningar.

Veckan som kommer

Måndag

20.00 / U21 / PL2
Manchester United – Brighton & Hove Albion

Muss.se: Unitedsvepet

Tisdag

Muss.se: Unitedsvepet

Onsdag

Muss.se: Unitedsvepet

Torsdag

Muss.se: Unitedsvepet

Fredag

20.30 / U21 / PL2
Manchester United – Liverpool
14.45: Presskonferens

Muss.se: Unitedsvepet, Inför

Lördag

12.00 / U18 / P18
Manchester United – Stoke City
18.30 / HERR / PL
Bournemouth – Manchester United

Muss.se: Unitedsvepet, Dagens lag, Spelarbetyg, Inför dam

Söndag

15.35 / DAM / WFA
Manchester United – Chelsea

Muss.se: Unitedsvepet, Dagen efter, Dagens lag dam, Resultatrapport