Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget

Dagens lag: Brighton & Hove Albion - Manchester United
Miyazawa ersätter Galton

Manchester United ska ta sig an Brighton & Hove Albion på bortaplan i Women’s Super League. Förstaplatsen i tabellen står på spel i matchen som har avspark klockan 13.30. Matchen visas inte i Sverige men kan ses gratis på Youtube i stora delar av världen (VPN är din vän).

Marc Skinner gör en ändring i startelvan jämfört med senast. Det är Hinata Miyazawa som ersätter Leah Galton. Den senare saknas helt i matchtruppen, så vi får anta att hon av någon anledning är indisponibel. Geyse är tillbaka i matchtruppen efter kort skadefrånvaro. I övrigt är det laget identiskt med det som förra veckan besegrade Tottenham.

Tullis-Joyce
Bizet, Le Tissier, Turner, George
Naalsund, Janssen
Clinton, Toone, Miyazawa
Terland

Exakt hur laget formeras återstår att se. Det naturliga är nog att Miyazawa rakt av ersätter Galton. Laget ser väldigt centralt balanserat ut. De sex offensiva spelarna föredrar samtliga att spela centralt och ingen i frontkvartetten är en naturlig ytter.

Brighton & Hove Albion

Brightons startelva är den väntade. Vi noterar de tre före detta Unitedspelarna Sophie Baggaley, Maria Thorisdottir och Nikita Parris.

Införläsning

Den stora släktträffen med tabellens förstaplats i potten

Res med oss till Manchester!