Deadline day (del 3): Martial blir sista stora värvningen, Poole på väg in

Vi väntar fortfarande på att Manchester United ska annonsera värvningen av Anthony Martial från Monaco. Martial kommer enligt James Ducker att bli den sista värvningen till a-laget.

Däremot snackas det lite varstans, bland annat hos pålitliga BBC, om att United ska värva Regan Poole från Newport County. Poole är en 17-årig försvarare, och har spelat för Wales U17-landslag, och lär spela med juniorlaget eller U21. Affären ska kosta 100 000 pund i utgångsläget men om Poole lyckas bra kan det stiga till 400 000 pund. BBC säger att han reste till Uniteds träningsanläggning för sin läkarundersökning vid lunchtid idag.

United ska för närvarande överväga ett svar på Real Madrids uttalande.

James Wilson ska fortfarande vara tillgänglig på lån, Detta rapporteras till exempel av Guardian. Eventuellt kommer United att inkludera en klausul för att kunna återkalla Wilson vid en eventuell skadekris.

Detta har hänt:


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS