Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Måndag hela veckan

Som rubriken antyder är det ungefär så det känns i Manchester United för tillfället. Herrarna kan fortsatt inte vinna fotbollsmatcher och på annat håll blev det också mestadels besvikelse. Juniorerna var de enda som lyckades vinna den här veckan när de tog sig vidare i FA Youth Cup men åkte samtidigt också ut ur Premier League Cup efter en fullständig kollaps mot Chelsea.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL: Burnley – Manchester United 1-1

Manchester United tog sig de cirka fyra milen norrut under tisdagen i förra veckan och ställdes mot jumbon Burnley i en match som gav något av en déjà vu-känsla från FA-cuphaveriet mot Middlesbrough. 1-1 på tavlan och två halvlekar med helt olika ansikten.

Allt om matchen

PL: Manchester United – Southampton 1-1

Det blev återigen en lördag i frustrationens tecken. Manchester United stod för en godkänd första halvlek och borde nog haft mer än 1-0 i paus. I andra halvlek jämnade Southampton ut spelet och lagen delade till slut på poängen.

Allt om matchen

Dammatcher

Spelschema Spelarstatistik

WSL: Manchester City – Manchester United 1-0

Manchester United tog inte vara på chansen att effektivt skriva av Manchester City från Champions League-diskussionen. I bortaderbyt spelade United för en poäng och det straffade sig då Caroline Weir mycket elegant lobbade in matchens enda mål.

Matchrapport

Ungdomsmatcher

Spelschema Spelarstatistik

FAY: Manchester United – Everton 4-1

Manchester United är klara för kvartsfinal i FA Youth Cup. I åttondelsfinalen besegrades Everton med 4-1 på Old Trafford. Kobbie Mainoo, matchens bästa spelare, gjorde segermålet på en välplacerad nick. Charlie McNeill (straff), Sam Mather och Alejandro Garnacho blev också målskyttar för United, som vände underläge till seger.

Matchrapport

PLC: Chelsea – Manchester United 3-2

Juniorerna var under lördagen nere i London och tog sig an Chelsea i Premier League Cup. Det var ett Manchester United som var påkopplade i ungefär en timme, sedan fallerade alltihop. 2-0 tappades till 3-2 och därmed är man ute ur turneringen.

Nyheter och annat

#288: Kryss, Besvikelse och Sancho

Derby till helgen

Ett nödvändigt ont

Det kan alltid bli värre

Läget i laget

Senaste nytt om skador och avstängningar.

Veckan som kommer

Måndag

14.30: Presskonferens

Muss.se: Unitedsvepet

Tisdag

21.15 / HERR / PL: Manchester United – Brighton & Hove Albion

Muss.se: Unitedsvepet, matchdag, snackisar, spelarbetyg

Onsdag

Muss.se: Unitedsvepet, dagen efter

Torsdag

Muss.se: Unitedsvepet

Fredag

14.30: Presskonferens

Muss.se: Unitedsvepet

Lördag

12.00 / U18 / P18: Blackburn Rovers – Manchester United

Muss.se: Unitedsvepet, inför Leeds United, resultatpost U18

Söndag

15.00 / HERR / PL: Leeds United – Manchester United
15.00 / U23 / PL2: Crystal Palace – Manchester United

Muss.se: Matchdag, snackisar, spelarbetyg, resultatpost U23