Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
En paus i ligaspelet

Efter knackigt ligaspel på sistone så är det nu dags för Manchester United att rikta in sig på Europa League och FA-Cupen, som är två titelchanser. För damerna så är det även där fokus på FA-Cupen när man på söndag ska spela kvartsfinal mot Lewes.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

EL: Manchester United – Real Betis 4-1

I Europa League gjorde man det man skulle när Real Betis gästade Old Trafford. Efter en tveksam första halvlek där Marcus Rashford stod för Uniteds enda mål så lade man i en högre växel, vilket resulterade i en 4-1 seger efter att Antony, Bruno Fernandes och Wout Weghorst skrivit in sig i målprotokollet.
Allt om matchen

PL: Manchester United – Southampton 0-0

Det blev ytterligare tappade poäng i ligan efter att man inte lyckats få hål på Southampton. Dock fick man spela stora delar av matchen med tio man då Casemiro fick syna det röda kortet efter 34 minuter. Trots det så skapade man en del chanser och borde också haft minst en straff, men tyvärr var det Anthony Taylor som höll i pipan.
Allt om matchen

Dammatcher

Spelschema Spelarstatistik

WSL: Chelsea – Manchester United 1-0

Det blev förlust för damerna mot Chelsea. Matchen slutade 1-0 till hemmalaget efter mål från Sam Kerr. I och med denna förlust så tappade man förstaplatsen i ligan till just Chelsea, och utöver det så bröts lagets obesegrade svit som landade på 13 matcher utan förlust.
Matchrapport

Ungdomsmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL2: Manchester United – Chelsea 1-3

Även reserverna fick se sig besegrade utav Chelsea. Trots att United skapade ett flertal farliga chanser så var det bortalaget som hade ledningen in i halvtidsvilan, men efter knappa timmen spelad fixade Joe Hugill kvitteringen.

United fortsatte sedan att skapa chanser, och var egentligen närmare en ledningsmål än vad Chelsea var. Men i den 82:a minuten var det just bortalaget som tog ledningen via en kontring. En ledning som man sedan utökade på tilläggstid, vilket gav slutresultatet 1-3.
Matchrapport

Nyheter och annat

Har du eget säsongskort på Old Trafford? Läs här!

Gick Solskjaer så att ten Hag kan springa?

Tappade poäng för båda lagen

Läget i laget

Senaste nytt om skador och avstängningar.

Veckan som kommer

Måndag

20.00 / U21 / PL2
Manchester United – Leicester City

Muss.se: Unitedsvepet, Dagen efter

Tisdag

Muss.se: Unitedsvepet

Onsdag

19.00: Presskonferens

Muss.se: Unitedsvepet, Inför Real Betis

Torsdag

18.45 / HERR / EL
Real Betis – Manchester United

Muss.se: Unitedsvepet, Dagens lag, Spelarbetyg

Fredag

Muss.se: Unitedsvepet, Dagen efter

Lördag

12.00 / U18 / P18
Manchester United – Stoke City

Muss.se: Unitedsvepet, Inför dam, Inför Fulham

Söndag

13.30 / DAM / WFA
Lewes – Manchester United
15.00 / U21 / PL2
Manchester City – Manchester United
17.30 / HERR / FA
Manchester United – Fulham

Muss.se: Unitedsvepet, Dagens lag Fulham, Spelarbetyg Fulham, Dagens lag dam, Matchrapport dam