Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Nu ligger fokus på ligaspel

Efter en vecka med cup- och turneringsspel så väntar denna vecka två viktiga ligamatcher i herrarnas kamp om en topp-fyraplacering. För damerna väntar match mot Aston Villa, och på ungdomssidan så har vi ett flertal matcher att se fram emot.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

EL: Sevilla – Manchester United 3-0

Manchester United stod för en riktig plattmatch i returmötet mot Sevilla, vilket innebär att man är ute ur Europa League.
Allt om matchen

FA: Manchester United – Brighton & Hove Albion 0-0 (VS)

I FA-cupen gick det desto bättre. Efter en mållös tillställning efter 90 och 120 minuter så avgjordes matchen på straffar. Väl där klev ingen mindre än Victor Lindelöf fram och skickade United till final med en otroligt kylig straff.

Dammatcher

WSL: Manchester United – Arsenal 1-0

Manchester Uniteds damer tog en viktig seger i ligans toppstrid. Det blev en 1-0 vinst över trean Arsenal efter att Alessia Russo gjort matchens enda mål på tilläggstid i den första halvleken.
Matchrapport

Ungdomsmatcher

PL2: Leicester City – Manchester United 3-2

Det blev en tuff förlust för Uniteds reserver i matchen mot Leicester City. Efter att Mateo Mejia kvitterat med dryga tio minuter kvar så såg det ut att bli delade poäng i matchen, men på tilläggstid gjorde hemmalaget 3-2 och United fick åka tillbaka till Manchester tomhänta.

P18: Manchester United – Leeds United 3-1

Juniorerna tog en relativt komfortabel seger när man slog Leeds med 3-1. Redan efter två minuter tog man ledningen genom James Scanlon, och trots att Leeds kvitterade i slutet på första halvlek så kändes det som att United hade koll på matchen. Det visade man sedan i andra halvlek när man gjorde två mål vilket gav slutresultatet 3-1.

P18: Middlesbrough – Manchester United 0-2

Det blev ytterligare en seger för juniorerna i matchen mot Middlesbrough, och det tack vara Ethan Williams som stod för lagets båda mål.

PL2: Brighton & Hove Albion – Manchester United 3-2

För reserverna blev det tyvärr ytterligare en uddamålsförlust, denna gången mot Brighton. Trots att United hade ledningen två gånger så kom hemmalaget tillbaka och gjorde sedan 3-2 efter dryga halvtimmen, vilket också blev slutresultatet.