Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Avslutningsvecka för ligaspelet

Sommaren närmar sig och vi går nu in i den sista veckan av ligaspel för både herr och dam. Dubbla matcher väntar för herrarna i form av Chelsea och Fulham medan damerna tar sig an Liverpool på bortaplan till helgen. För damerna står det klart att det blir en Champions League-plats, men frågan är om herrarna också kan nypa en.

I veckan som gick fick vi även beskedet att Phil Jones lämnar Manchester United efter över ett decennium i klubben.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL: Bournemouth – Manchester United 0-1

Äntligen kom en seger på bortaplan igen, denna gång mot Bournemouth nere på sydkusten. Det blev endast ett mål i matchen, inprickat av Casemiro. Vågar vi räkna in en Champions League-plats nu?

Allt om matchen

Dammatcher

WSL: Manchester United – Manchester City 2-1

Det blev högdramatiskt i Manchesterderbyt. United var det bättre laget i första halvlek och öppnade målskyttet redan i andra minuten, då Hayley Ladd satte bollen i krysset med ett vackert vänsterskott. City kvitterade i mitten av andra halvlek, men hemmalaget skulle ändå få sista ordet. Lucia Garcia klev fram på stopptid och satte 2-1, vilket innebär att ligan fortsatt lever och att Chelsea jagas in i sista omgången.