Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Nu kan allt bara bli bättre, eller?

Så var det ett nytt år till slut. Och skönt är väl det. United-året som lagts till handlingarna blev bara sämre och sämre så nu kan det bara vända till det bättre, eller? Vi summerar det sista som skedde under 2023 med både hopp och förtvivlan. Efter en oväntad och bra vändning mot Aston Villa var frustrationen tillbaka genom förlusten mot Nottingham.

Årets första match blir FA-cupen borta mot Wigan om en vecka, blir det förlust där så kan nog Erik Ten Hag hälsa hem. Ungdomarna bör få chansen i denna match tycker jag. Därutöver ger redaktionen sin syn på säsongen hittills under veckan som kommer. 

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL: Manchester United – Aston Villa 3-2

En match som såg ut att bli lite som vanligt när det gäller Manchester United nu för tiden fick en plötsligt vändning efter 0-2 i halvtid. United såg plötsligt hungriga, pigga och kvalitetsmässiga ut. Full fart på offensiven och det borde nog blivit något mål till. Garnacho het med två mål och Höjlund fick göra sitt första i PL.
Allt om matchen

PL: Nottingham Forest – Manchester United 2-1

Alla vi som trodde att det fanns något att spinna på efter vändningen mot Aston Villa fick tji. Höjlunds saknades och Rashford fick spela där han inte vill och kan. Efter en seg och tråkig första halvlek gjorde Nottingham två mål från precis samma position när Uniteds mittfält inte var där. Vi kritiserar Ten Hag för bytet på Mainoo och konstaterar att vi fick ett dåligt slut på året.
Allt om matchen

Dammatcher

Spelschema Spelarstatistik

Inga matcher förra veckan. Damlaget befinner sig för närvarande på Malta för ett träningsläger.

Ungdomsmatcher

Spelschema Spelarstatistik

Inga matcher förra veckan.

Nyheter och annat

What a wonderful world!

Kommer det bli bättre nu?

2024 kan väl inte bli värre – eller?

Manchester Uniteds yngsta spelare någonsin

Läget i laget

Senaste nytt om skador och avstängningar.

Veckan som kommer

Måndag

Muss.se: Unitedsvepet

Tisdag

Muss.se: Unitedsvepet, Lånekollen

Onsdag

Muss.se: Unitedsvepet, Halvtidsbetyg 1

Torsdag

Muss.se: Unitedsvepet, Frågelåda

Fredag

18.00 / DAM / TR
Manchester United – PSV Eindhoven
14.45: Presskonferens

Muss.se: Unitedsvepet, Resultatpost dam

Lördag

Muss.se: Unitedsvepet, Halvtidsbetyg 2

Söndag

Muss.se: Unitedsvepet, Inför Wigan