Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
En vecka som inleds med att omfamna historien

Vi lägger en lyckad vecka för samtliga Manchester Uniteds lag bakom oss och går idag in i den viktigaste perioden i klubbens historia. Den 6 februari står för dörren och det innebär givetvis att vi uppmärksammar Münchenkatastrofen som ägde rum för 66 år sedan.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL: Wolverhampton Wanderers – Manchester United 3-4

United kunde i torsdags kväll besegra Wolverhampton med 4-3 på bortaplan, det efter ett sensationellt segermål av Kobbie Mainoo i den sjätte tilläggsminuten. Wolves hade dessförinnan kommit tillbaka till oavgjort i en match som United borde ha avgjort tidigare.

Allt om matchen

PL: Manchester United – West Ham United 3-0

United hade inga större bekymmer med att städa av West Ham på Old Trafford igår eftermiddag. Det var inte den bästa fotbollen som spelats hittills under säsongen, men det var kontroll hela vägen och chanserna som uppstod tog man tillvara på. Rasmus Höjlund gjorde mål på sin födelsedag och Alejandro Garnacho fick jubla två gånger om.

Dammatcher

WSL: Manchester United – Brighton & Hove Albion 2-0

Geyse la upp för Nikita Parris två gånger om. Det var vad som behövdes för att Manchester United skulle besegra Brighton & Hove Albion med 2-0. De båda målen, ett i vardera halvlek, uppstod sedan Geyse tagit sig runt på högerkanten och hittat Parris fri i boxen.

Matchrapport

Ungdomsmatcher

P18: Manchester United – Liverpool 4-3

Inget verkar kunna hindra P18 från att fortsätta vinna. Det såg ett tag ganska jobbigt ut mot Liverpool och underläge med 2-1 men laget vände och vann matchen med 4-3. Mycket skön seger till slut.

PLC: Manchester United – Arsenal 4-2 (EF)

U18-laget fick vissa besvär med Arsenal i Premier League Cup, men ett litet hack i skivan hindrar givetvis inte en segermaskin. Arsenal kvitterade Uniteds ledning två gånger om och matchen gick till förlängning, där hemmalaget kunde gå ifrån till 4-2 tack vare mål från Ethan Williams och Louis Jackson.