Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

United bekräftar
Kvartett går på lån

United bekräftar utlån på sin hemsida under eftermiddagen idag. Det handlar om hela fyra spelare från U21 som alla kan fortsätta att delta i spel med reserverna. Det är upp till inblandade tränare hur spelarna disponeras. Kvartetten är Sam Mather, Sam Murray, Tom Wooster och Sonny Aljofree. 

De båda Sam, Murray och Mather, kommer gå lån till Rochdale AFC. Klubben återfinns i National Leauge (femte divisionen).

Rochdale annonserar nyheten på X.

För målvakten Tom Wooster gäller klubben Macclesfield i the Northern Premier League (motsvarande nivå sju-åtta i systemet). Försvararen Sonny Aljofree i sin tur återvänder till Altrincham som också spelar i National Leauge. Läs mer på Uniteds officiella hemsida.

Res med oss till Manchester!