Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Herrarna gnetade, damerna svek och juniorerna darrade

Veckan avslutades med tre poäng för Manchester Uniteds herrar efter ett besök på Kenilworth Road under gårdagen. Inte var det någon vacker seger som bärgades, men tre poäng är alltid tre poäng och avståndet upp till toppkonkurrenterna börjar minskas allt mer. För damerna blev det en desto tråkigare helg med förlust mot Arsenal nere i huvudstaden. För damerna väntar nu även ett landslagsuppehåll. 

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL: Luton Town – Manchester United 1-2

Rasmus Höjlunds målform håller i sig och tur är väl det för United. Den unge dansken slog till två gånger om i matchens inledande minuter och kunde ge United ett försprång. Luton reducerade kort därpå och tryckte ner United under egentligen hela återstoden av matchen. Hemmalagets brist på kvalitet och skärpa räddade förmodligen United den här gången.

Allt om matchen

Dammatcher

Spelschema Spelarstatistik

WSL: Arsenal – Manchester United 3-1

United gjorde Arsenals första mål, assisterade till deras andra och bjöd på en straff före deras tredje. Detta innan första halvlek var slut. Arsenal kunde med andra ord bärga tre enkla poäng i ligaspelet och dra ifrån ytterligare från United i tabellen. Lucia Garcia tröstmålade för United.

Matchrapport

Ungdomsmatcher

Spelschema Spelarstatistik

P18: Nottingham Forest – Manchester United 2-2

Uniteds juniorer byggde vidare på sin förlustfria svit i ligaspelet, den här gången mot Nottingham Forest. 2-2 blev resultatet efter mål av Gabriele Biancheri samt ett av en Forestspelare i eget nät. Att United tappade 2-0 till 2-2 är kanske en liten varningsklocka?

Matchrapport

Nyheter och annat

En förmultnad ambitionsnivå

Scott igen – men det är Kobbie som fångar ens intresse

Läget i laget

Senaste nytt om skador och avstängningar.

Veckan som kommer

Måndag

20.00 / U21 / PL2
Manchester United – Manchester City

Muss.se: Unitedsvepet, dagen efter

Tisdag

Muss.se: Unitedsvepet, damkollen

Onsdag

Muss.se: Unitedsvepet

Torsdag

Muss.se: Unitedsvepet

Fredag

14.45: Presskonferens

Muss.se: Unitedsvepet, inför Fulham

Lördag

13.00 / U18 / P18
Manchester United – Middlesbrough
16.00 / HERR / PL
Manchester United – Fulham

Muss.se: Unitedsvepet, dagens lag Fulham, spelarbetyg Fulham

Söndag

Muss.se: Unitedsvepet, dagen efter