Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
FA-cupen lever på två håll

I veckan som gått har det blivit segrar på seniorsidan men gått lite sämre för ungdomarna. Titelchanserna lever i FA-cupen för båda seniorlagen. Till helgen väntar FA-cup för herrlaget mot tuffast möjliga motstånd och sedan åter ett välbehövligt uppehåll för att ladda inför de sista två månadernas spel i Premier Leauge.

Damerna å sin sida har en behaglig uppgift till helgen mot jumbon Bristol City i WSL.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL: Manchester United – Everton 2-0

Det blev en ganska behaglig vinst efter att Garnacho fixat två straffar. Spelet lämnade åter en del att önska men trots allt tre poäng in på kontot i en match där det inte kändes riktigt farligt mot Onanas mål även om Everton hade en hel del farliga anfall.
Allt om matchen

Dammatcher

WFA: Brighton & Hove Albion – Manchester United 0-4

Damerna gjorde processen kort med Brighton & Hove Albion. United dominerade matchen igenom och redan efter 17 minuter 2-0. Målskyttarna var Turner, Parris, García och Naalsund. Farlig framåt var också Melvine Malard men hon fick nöja sig med att assistera. Jayde Riviere var tillbaka i backlinjen vilket gjorde att hela försvaret såg tryggare ut.

Matchrapport

Ungdomsmatcher

PL2: Middlesbrough – Manchester United 3-2

Tyvärr blev det uddamålsförlust för reservlaget under fredagen trots att de hade ledningen med 2-0. Laget har förlorat sex matcher och huserar på en tolfte plats i tabellen. Uniteds mål kom från Ashton Missin och ett självmål.

P18: Manchester City – Manchester United 4-1

Även P18 åkte på en förlust och det var lagets första under säsongen. City drog det längsta strået och avgjorde genom 2-0 tidigt i andra halvlek. United hade alltså ingen bra dag på jobbet, tröstmålet kom från Ethan Williams. Ändå leder ungdomarna serien med 10 poäng för just City.