Biljetter till Man Utd – Barcelona i Göteborg. SLUTSÅLDA. En uppdatering *

OBS!! SLUTSÅLT
Ni som inte har fått biljett kan använda Er av Viagogo. De har biljetter till försäljning, dock så är priserna riktigt höga då det är folk som säljer sina biljetter via dom, alltså en typ av ”svarta-börs”. Detta är något vi generellt inte stödjer, men vill folk köpa så… Klicka HÄR för att komma till sidan.

Ni som har beställt 3 biljetter eller fler kommer att få dom hemskickade rekommenderat, utan ytterliggare kostnad förstås.

MUSS har fått loss 100 biljetter på ståplatsläktaren (United-sektionen) till matchen mot Barcelona på Ullevi i Göteborg den 8/8.
De kostar 425 kr (biljettpris + serviceavgift) + 25 kr i porto, d.v.s 450 kr. Biljetterna säljs endast till medlemmar i MUSCS. Biljetterna skickas med vanlig post, vill Ni att de skickas rekat så tillkommer den kostnaden.

För att beställa (gäller från nu) så mejla till muss.resor@gmail.com. Vi behöver följande av Er:

Namn:
Adress:
Postnummer och ort:
Medlemsnummer:

Skall ni beställa fler än 1 biljett så behöver vi namn och medlemsnummer på samtliga personer i sällskapet. Medlemsnummer måste kunna presenteras på alla ansökande direkt, ni som precis blivit medlemmar skall ha fått detta nummer i Ert bekräftelsemejl. Beställaren agerar kontaktperson och är således den som kommer att få biljetterna hemskickade.

Först till kvarn gäller. Max 8 biljetter per ansökan.


MANCHESTERGUIDE
 • Lönnquist

  Snyggt! Kan vi inte synas på en pub lite innan och köra lite förfest?

 • jordanskog M

  Bra ide Lönnquist! Vi borde kunna hitta nått bra ölhak :)

 • jordanskog M

  Fick ju tyvärr ingen biljett, det var ju stört omöjligt :(

 • Aleborn

  Gärna nått i närheten av Ullevi :)

 • Fredde

  Så jäkla gött m att ha lyckats få två biljetter i aftonbladets försläpp OCH två till Utd klacken vid stora släppet. Gissa vilka jag behöll själv…

 • Gustav

  Jag fick tag i 2 sittplatser inatt , så in o testa ni som inte fått tag i biljetter!

 • Gavin Mckeown

  hi guys, I’m newly moved into Sweden and a big Man U fan. How ever I tried to buy 3 tickets via ticnet for me and my 2 sons and failed miserably :-( if anyone has 3 extra tickets I would be willing to swap one of my signed United jerseys from my collection. They are as follows: a 2010-2011 fully squad signed away shirt, signed by 23 of the squad. Nr 2: a 1968 busby babe shirt signed by 6 of the 1968 squad. Nr 3 a Chicharito Hernandez signed away jersey. Nr 4 a Wayne Rooney signed blue United shirt. Nr 5 is the legend Roy Keane signed shirt. And finally nr 6: a Ryan Giggs signed united jersey. All the jerseys are accompanied with certificates of authenticity except the Giggs shirt which I got myself at Carrington training ground 2009, thanks Gavin my email is gavinmckeown2009@hotmail.com
  Tel 0703625108 thanks

 • Eric

  Tjenare! Kanske en dum fråga men jag ställer den ändå….:-) Jo vad tror ni om det är som vanligt med ståplatser att man kan stå var som helst inom den sektionen man fått el måste man stå exakt på den nr plats man fått?? Har nämligen fått lite spridda skurar på biljetterna men samma sektion…..

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.
Muss.se