Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Två matcher kvar innan ett långt uppehåll

Då går vi in i den sista veckan med matcher innan herrarnas VM-uppehåll, och här väntar två matcher. Man kommer återigen att möta Aston Villa, men denna gången i cupen, och på söndag tar man sig an Fulham.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

EL: Real Sociedad – Manchester United 0-1

Det blev en seger för United, men det räckte inte. För att ta gruppsegern behövdes en vinst med minst två mål och det började bra när Alejandro Garnacho gjorde 1-0 efter 17 minuter.

Efter det så skapade man inte tillräckligt med chanser och helt ärligt så förtjänade man inte ett mål till.
Allt om matchen

PL: Aston Villa – Manchester United 3-1

Efter en mardrömsstart som innebar att man hamnade i ett tvåmålsunderläge efter sådär tio minuter, så lyckades United få in ett reduceringsmål några minuter innan halvtidsvilan och hoppat levde.

Dock försvann det bara minuter in i den andra halvleken när Villa kontrade in 3-1.

Dammatcher

WSL: Manchester United – Chelsea  1-3

Efter en mållös första halvlek så gjorde Chelsea två snabba mål med timmen spelad och matchen kändes över.

Men United reducerade genom Alessia Russo i den 71:a minuten vilket gav hemmalaget en chans att ta sig tillbaka i matchen.

Man hade därefter några bra sekvenser, men istället utökade London-laget ledningen i den 83:e minuten vilket gav slutresultatet 1-3.

Matchrapport

Ungdomsmatcher

PLC: Manchester United – Arsenal 3-3

Uniteds juniorer tog sin första och enda poäng i säsongens upplaga av Premier League Cup när man spelade oavgjort mot Arsenal.

Ledningen i matchen tog United genom Manni Norkett men Arsenal kunde därefter kvittera och 1-1 var resultatet in i halvtidsvilan.

I den 58:e minuten tog United återigen ledningen, denna gång genom Ethan Williams men Arsenal svarade med både en kvittering och ett ledningsmål. 3-3 skulle dock komma när Williams gjorde sitt andra för matchen.

PL2: Manchester United – Manchester City 1-6

Reserverna åkte på storstryk i helgens derby mot Manchester City. Dock var det United som tog ledningen i matchen efter ett tidigt mål från Rhys Bennett, men City stod sedan för hela sex raka mål vilket gav slutresultatet 1-6.