Veckan som gått har varit övervägande bra i United-lägren och helgen kunde vi summera som en god sådan med segrar för samtliga spelande lag. I veckan som kommer väntar återstart i Premier Leauge och nu kräver vi en vassare vår med fler friska spelare. Två matcher på agendan.

P18 har intressanta matcher mot Liverpool och Arsenal medan damlaget tar sig an Brighton & Hove Albion nästa helg.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

FA: Newport County – Manchester United 2-4

Det som såg ut att bli en promenadseger efter en kvart blev åter igen lite darr på ribban. Newport lyckades både reducera och kvittera innan Antony av alla spelare fick avgöra till Uniteds fördel. Överlag var det kanske ingen överdriven oro men Newport stod upp bra. De sista minutrarna lyckades Höjlund få in ett mål och fastställde slutresultatet till 4-2. I nästa omgång väntar Nottingham eller Bristol City (vi hoppas på det senare).

Allt om matchen

Dammatcher

WLC: Manchester City – Manchester United 2-1

I ligacupen lyckades tyvärr inte United ta revansch på Manchester City. City är i gott slag i ligan och gick ifrån till 2-0 i andra halvlek. Även om andra målet var en misstänkt offside, var City det bättre laget. United lyckades reducera genom Geyse men målet kom lite för sent.
Matchrapport

WSL: Manchester United – Aston Villa 2-1

United fick genom Nikita Parris båda mål en fin ledning med 2-0 innan Aston Villa kom igång i andra halvlek. Villa fick en straff till skänks och kom på så sätt in i matchen utan att skapa de där heta kvitteringschanserna. Viktiga poäng till damlaget i ligan alltså.

Ungdomsmatcher

P18: Manchester United – Leeds United 4-0

Det blev åter igen vinst för P18 och denna gång var det Leeds som fick se sig besegrade.  Matchen slutade 4-0  och målen gjordes av Gabriele Biancheri, Bendito Mantato, Zach Baumann och Ethan Williams. United toppar tabellen på 39 poäng av 39 möjliga, med 42 gjorda mål och endast sju insläppta. Ett imponerande facit.

PL2: Manchester United – Norwich City 4-2

Även U21 vann sin match i helgen. Det blev 4-1 hemma mot Norwich City. Stor matchhjälte blev Sam Mather som gjorde alla fyra målen för United. Vi lär kanske få se mer av unge Mather under våren.