Porto i kvartsfinalen

United får möta Porto i Champions League’s kvartsfinal. United börjar hemma tisdagen den 7/4, returen spelas i Portugal onsdagen den 15/4. Skulle United ta sig vidare så väntar vinnaren mellan Arsenal och Villarreal i semifinal, då börjar United hemma den 27-28/4, returen spelas borta den 5-6/5.
OM United skulle ta sig ända till finalen så räknas United då som bortalag.

Hela lottningen:
United – Porto
Villarreal – Arsenal
Liverpool – Chelsea
Barcelona – Bayern Munchen


MANCHESTERGUIDE
  • SteniS

    Jag som ville ha revansch på Liverfools! Kan ju bli så att vi får det i en eventuell final. Känns verkligen som vi fick en bra lottning och undviker de bättre lagen…

  • Anton

    Hade jag fått välja lottning hade jag tagit precis den här. Porto ska vi ta utan problem om spelet stämmer som det ska. Sen får vi chansen att förudmjuka Arsenal och beröva dem på sin sista titelchans i semin. Slutligen visar vi vilka som definitift är världens bästa lag mot Barca i finalen!

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.
Muss.se