MUSS VM-tips – ställning

MUSS tippare hade stor tilltro till det engelska laget och därför är den utdelade poängskörden mycket liten efter gruppspelet. Majoriteten tippade att England skulle vinna alla sina matcher och det har de ju som bekant inte gjort.

Mikael Eliasson prickade in Englands 1-0 seger mot Slovenien och tippade dessutom oavgjort mellan England och USA och leder därmed på fem poäng (av tolv möjliga). Bakom skuggar Ahmed Omar och David Åwall med fyra poäng vardera.

Framöver i tipset konstateras följande: När det gäller Rooneys målskytte ser samtliga tippare ut att gå poänglösa – ingen har tippat att han ska göra färre än tre mål. Vad gäller övriga Unitedspelare ser dock poäng ut att delas ut, just har många rätt på två medan många har tippat tre eller fyra mål. England måste besegra Tyskland för att poäng ska delas ut – samtliga tippare har nämligen tippat kvartsfinal eller bättre för England. I finaltipset är det de favoriterna som dominerar.

Glad midsommar och lycka till!


MANCHESTERGUIDE

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.

Senaste artiklarna

Muss.se