MUSS VM-tips – ställning

MUSS tippare hade stor tilltro till det engelska laget och därför är den utdelade poängskörden mycket liten efter gruppspelet. Majoriteten tippade att England skulle vinna alla sina matcher och det har de ju som bekant inte gjort.

Mikael Eliasson prickade in Englands 1-0 seger mot Slovenien och tippade dessutom oavgjort mellan England och USA och leder därmed på fem poäng (av tolv möjliga). Bakom skuggar Ahmed Omar och David Åwall med fyra poäng vardera.

Framöver i tipset konstateras följande: När det gäller Rooneys målskytte ser samtliga tippare ut att gå poänglösa – ingen har tippat att han ska göra färre än tre mål. Vad gäller övriga Unitedspelare ser dock poäng ut att delas ut, just har många rätt på två medan många har tippat tre eller fyra mål. England måste besegra Tyskland för att poäng ska delas ut – samtliga tippare har nämligen tippat kvartsfinal eller bättre för England. I finaltipset är det de favoriterna som dominerar.

Glad midsommar och lycka till!


MANCHESTERGUIDE
 • Evro

  Engalnd är ute ur VM efter 4-1 förlusten mot Tyskland och det är Englands största förlust i ett VM och mot Tyskland. England var tyvärr värdelösa och let tyskland contra gång på gång. Jag hoppas att Rooney spelar bättre när ligan drar igång i August.

  Jag tyckte att England spelade med fel spelare i flera ställe. jag fattar inte värför Capelo spelar med värdelösa spelare som Upson och Berry när det finns spelare som Carick, SRP, Lennon osv, han lämnar Bent hemma och tar med Heskey … oj oj Capelo de visa sig du är inte lika bra som folk torde att du var!

 • Manchester United

  Han spelar med Upson eftersom Ferdinand är skadad, Carragher fick chansen men var inte alls bra. Alltså fick det bli 3de valet som fick spela.
  Hade han någon annat val än att spela med Upson och Barry?, Upson som jag sa är tredjevalet och Barry får spela eftersom Carrick inte har spelat mycket i senaste säsongen och har inte alls varit bra.
  Det är bara en Unitedsupporter som kan säga att Capello skulle valt Carrick istället för Barry, Barry har varit hur bra som helst senaste säsongen.

  Det är lätt att säga nu efter vilka han ska spela med, och det är inte bara du som säger så, nästan alla Englands supportrar säger som du. Och du är inte så uppdaterad om det Engelska landslaget märker jag.

 • Evro

  Jag skulle ändå spela Carick för att han är mycker mer erfaren än Berry när det gäller stora matcher, han är en mycket bättre passnings spelare än Berry.
  Carick har spelat gigantiska matcher med United i ligan och Ch league.

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.

Senaste artiklarna

Muss.se