Ando stannar till 2015

Efter en turbulent period med flyttspekulationer följt av en allvarlig knäskada är Anderson, 22, nu tillbaka i form. Efter några toppmatcher och sitt första Champions League-mål har den brasilianske dynamon skrivit på ett nytt fyraårskontrakt.

Ando har efter återkomsten från sin knäskada visat att han är redo att på allvar konkurrera om en ordinarie plats på Uniteds mittfält. Nu uppmärksammas det med en kontraktsförlängning som behåller brassen på Old Trafford till juni 2015.

Efter en bra start efter flytten till Manchester 2007 genomgick Ando en lång formsvacka i Sir Alex Fergusons frysbox. Pressdrevet spekulerade om hans tid i United var till ända efter en otillåten resa till Brasilien och en påstådd konflikt med tränaren. Nu är det ställt bortom all tvivel att Sir Alex tror på honom igen, och han talar om sina stora förhoppningar för 22-åringen.

”Vi är glada att han har skrivit på ett nytt kontrakt. Anderson har utvecklats oerhört sedan han kom till oss och han har fantastisk potential redan vi 22: han kommer att bli en riktig toppspelare.”
– Sir Alex Ferguson

VILL VINNA MER
Anderson själv ser Manchester United som klubben där alla hans karriärdrömmar kan besannas.

”Det här är den bästa klubben att spela för och jag vill tacka alla för det stora stöd jag fått genom åren. Jag ser fram emot att vinna många troféer till med United och jag är så nöjd med att ha skrivit på ett nytt kontrakt.”
– Anderson

Anderson Luís de Abreu Oliveira är född 13 april 1988 och kom till United från Porto för 30 miljoner euro inför säsongen 2007-2008. I Unitedtröjan har han bara gjort två mål, men ser ut att ha fått ordning på anfallsspelet.


MANCHESTERGUIDE
 • Jonas

  Härligt.Jag har alltid trott att han kommer bli en av United stora spelare.Han verkat ha mognat under denna säsong,börjar han bara göra mera mål så blir jag nöjd.

 • BRobson

  Rejält glad trots allt skit han fått på forumet. Som SAF sa: Han är bara 22 år. Se potentialen.

 • Kung_Cantona

  Skönt, har alltid velat ha kvar honom.

  Får han spela mer kontinuerligt så kommer flytet komma för honom, hans kapacitet och potential är riktigt hög.(….and he shits on fabregas)

  Ser gärna han och Fletcher på innermitt de närmsta åren (när Scholes in orkar mer) bort med Carrick och börja matcha in Evans den yngre där istället.

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.
Muss.se