Phil Jones klar för United

Uppdatering:
Phil Jones är nu helt klar för United. Någon övergångssumma har som vanligt inte offentliggjorts, men det lär vara utköpsklausulen på £16,5 milj. som United fått betala efter sega förhandlingar med Blackburn. Kontraktet är på 5 år.

Engelske jättelöftet Phil Jones rapporteras vara i princip klar för United enligt flertalet trovärdiga källor. Han fångades på bild igår då han genomfört läkarundersökningen, därefter åkte han till Old Trafford och sedan vidare till Danmark för U21-EM.

Sir Alex har haft koll på Jones i 18 månader och hållit honom högt länge. Det var dock inte meningen att köpa över honom nu enligt rapporterna, det var intresse från Liverpool och framför allt Arsenal som fick Sir Alex att agera. Jones hade en utköpsklausul i sitt kontrakt med Blackburn på £16milj., något som alltså United nu utnyttjat.

Phil Jones är född i februari 1992 och kan spela både som defensiv mittfältare, högerback och mittback. Får jag gissa så är det i första hand defensiv mittfältare han kommer att figurera i United.


MANCHESTERGUIDE
 • Fredrik

  Någon som sett honom spela?

 • jswe

  @Fredrik
  Ja, många gånger. Riktigt duktig spelare.

 • pocketess

  kolla – http://www.youtube.com/watch?v=PXT6gRzRX1I

  räddar blackburn från United ett flertal gånger :)

 • Robban

  Jepp, han spelade mot Spanien i U-21.Såg väl inte helt lysande ut då, men å andra sidan är det ju inte Fergie som coachar U-21.

 • jswe

  Var riktigt duktig ikväll mot Ukraina!

 • Mikael Alf

  blir säkert nyttig i framtiden.

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.
Muss.se