O’Shea på väg till Sunderland

John O’Sheas närmar sig en övergång till Sunderland. Niall Quinn, Sunderlands ordförande, bekräftar att klubben är intresserad av att värva Uniteds mångsidiga irländare och säger att man närmar sig en överenskommelse. Även Darron Gibson och Wes Brown kan vara på väg bort från United.

Sunderland uppges ha lämnat ett bud på runt tolv miljoner pund för Unitedtrion Wes Brown, Darron Gibson och John O’Shea tidigare i somras, vilket ska ha accepterats av United, och nu närmar man sig alltså en överenskommelse med O’Shea. ”Vi är där och jobbar hårt för att få John och vi får se om något händer. Vi känner att det närmar sig. John fick positiva familjenyheter i veckan då hans barn föddes. Vi var tvungna att backa undan, vilket bara är rätt. Men nu är spelarna tillbaka och vi får se om något kan redas upp,” säger Niall Quinn till The Irish Times.

Nu är inte Sunderland ensamma om att vara intresserade av att värva O’Shea, även Arsenal och Stoke ryktas vilja ha spelaren. ”Det finns ett intresse, naturligtvis. Allt du kan göra är att visa vad du har att erbjuda, men vi skulle älska det om John valde oss,” medger Quinn.

Oavsett förefaller det vara troligt att John O’Shea har gjort sin sista match i United.

Vad gäller Gibson så säger Quinn att ett avtal är längre bort men han bekräftar ändå att Sunderland fortsatt är intresserade. Gibson har tidigare i sommar medgett att han kan tänka sig att lämna United om han känner att det är det rätta för hans karriär.

Wes Brown var den senaste säsongen placerad i Sir Alex Fergusons frysbox och allt tyder på att han kommer att söka sig till en ny klubb i sommar. Sunderland är ett alternativ men det finns också indikationer på att Brown föredrar att stanna i nordväst.


MANCHESTERGUIDE
  • Sani

    Jag tycker att det är oerhört tråkigt att O’Shea är på väg att lämna! Han är har ett riktigt United-hjärta och har alltid haft det. Min personliga favorit genom åren, mest på grund av att han aldrig har klagat på utebliven speltid och alltid backat sina lagkamrater till hundra. Eftersom han är en spelare som kan spela på i princip alla positioner och samtidigt leverera är han någon som är och har varit viktig genom säsongerna.
    Ferguson känner väl dock att budet var för bra för att tacka nej till samtidigt som han säkerligen vill att John får den speltid som han inte kunnat få i United för sin egen skull. Dock vet jag inte hur han spelar när han får regelbunden speltid några säsonger, spelar han lika bra som han gjort i matcherna i United eller blir det konstigt att gå över till att spela varje match?
    Oavsett önskar jag O’Shea lycka till om det blir till en flytt, och vill även tacka honom för allt han har gjort i United från att ha stått i mål till att göra mål som anfallare!

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.
Muss.se