Reserverna vann i Bangor

Manchester Uniteds reserver tog en ny seger i Wales, denna gång med 3-1 mot Bangor på en regnig kväll. Cofie gånger två och Morrison gjorde Uniteds mål.

United tog ledningen tidigt när John Cofie överraskade alla och drog iväg ett mäktigt långskott från närmare 30 meter. Hemmalaget kvitterade med fem minuter kvar att spela av den första halvleken. Uniteds svar var dock omedelbart, Paul Pogba hittade Cofie som lurade en spelare och sedan placerade bollen bredvid målvakten.

I andra halvlek påverkade hällregnet matchen. United kunde göra 3-1 efter en utmärkt kontring. Pogba får bollen och utmanar försvaret innan han spelar in bollen till Ravel Morrison som inte gör något misstag med avslutet.

På måndag väntar så säsongens första tävlingsmatch för reservlaget då man åker till London för match mot Arsenal. Sedan har man sommarens sista träningsmatch mot New Mills på torsdag nästa vecka.

Bangor – Manchester United 1-3 (1-2)