Aston Villa jagar petad Gibson

Petad allt längre ned på Sir Alex spelarlista och ingen övergång till Sunderland. Idag skriver engelska tidningar att Darron Gibson istället kan vara på väg till Aston Villa.

Darron Gibson ser ut att ha gjort sitt i United. Förhandlingarna med Sunderland, som i sommar redan värvat John O’Shea och Wes Brown från Manchester United, bröt ihop för en tid sedan. Men nu kan Darron Gibson, 23, istället vara på väg till Aston Villa.

Cleverley är före i kön
Enligt Daily Mail har Birminghamklubben erbjudit 3.5 miljoner pund för landslagsmannen från Irland, som sedan Paul Scholes lade skorna på hyllan fått se sig passerad av Tom Cleverley i uttagningen till Sir Alex Fergusons innermittfält.

Gibson har ännu inte medverkat under årets säsong och han fick inte heller följa med på Uniteds sommarturné, då övergången till Sunderland såg ut att kunna bli verklighet. Cleverley däremot har spelat tre raka matcher och hållit Michael Carrick på bänken i inledningen av årets Barclays Premier League. Dessutom förväntas Darren Fletcher snart vara tillbaka från sin långdragna magsjukdom.


MANCHESTERGUIDE

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.
Muss.se