Elm på väg till United?

Vi har väl alla hört talas om ryktet angående Rasmus Elm, till vardags i AZ Alkmaar. Hur mycket Sir Alex än förnekar att det inte ska värvas något under transferfönstret kan man inte sluta drömma om en ny svensk i laget. Det nya ryktet, som kommer ifrån italiensk media, säger att Elm i princip är klar för The Red Devils och att en affär skulle landa på ca 60 miljoner kronor.

Att United har haft visst problem med den kreativa innermittfältaren är ingen nyhet. Giggs, som gjort sig bäst på vänsterkanten, orkar inte spela hela säsonger längre, Cleverley är långtidsskadad och likaså Anderson. Fletcher är borta på obestämd tid, och om oturen är framme kommer han inte tillbaka.

Ryktet om att Elm är på väg till United är inte omöjligt. Jag ser personligen hellre en yngre spelare komma in nu när generationsväxlingen är på gång istället för att göra en dyr värvning, som allas önskade Sneijder. Att Elm har kvalitéer går inte att ta miste på, han har visat dem både i landslaget som i den holländska ligan ett tag nu.
Frågan är om han kan lyckas i United, och det får ju tiden utvisa ifall det skulle bli tal om en övergång.

Värvning nu i vinter, vilket Sir Alex förnekar på vanliga manér, eller till sommaren är något man inte vet. Om källorna ens är pålitliga kan diskuteras. En sak är säker, det skulle vara roligt för oss svenska fans att få in en landsman i laget som ligger närmast våra hjärtan.

Vad tycker ni om denna påstådda värvning?


MANCHESTERGUIDE
 • Mattias Wiklund

  Det är redan bekräftat av hans agent att han inte är klar för någon klubb alls så detta kommer nog inte hända.

  http://www.fotbollskanalen.se/1.2480657/2011/12/27/agenten_om_united_ryktet_rasmus_elm_inte_klar_for_nagon_klubb

  • Simon Sani

   Jag tyckte inte heller att källorna var pålitliga, och självklart skulle det skrivas om det på manutd.com ifall han skulle vara klar.

   Men det finns samtidigt en chans att Elm skulle kunna röra på sig, även om jag inte tror att det händer till vintern, och det skulle vara extremt roligt att få in en svensk i klubben.
   Av vad jag har sett Elm bidra med i såväl landslag som klubblag tror jag att han skulle kunna bli en fräsch värvning för United att göra. Hellre det än en Sneijder som är slut om något år och även kostar mycket mer.

   • Mattias Wiklund

    Jag vet i fan om han platsar just nu i United men han kan säkert utvecklas en del som unitedspelare men nyckelspelare kommer han nog aldrig att bli. Men personligen tror jag inte han kommer till united, känns inte som en värvning vi skulle göra.

 • Mathias Eklund

  I dom stora tidningarna i england spekuleras det i att sneijder eller modric är nära en övergång till United och att Elm är klar och ansluter till sommaren. Personligen har jag önskat i flera år och gör det ännu att dom köper sneijder! Inget fel med att Sir Alex hittar okända talanger som gör succé (chicarito) men ser nu hellre att han köper en med mer rutin i form av sneijder :D Glory Glory Man United

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.
Muss.se