Dagens lag: Liverpool – Manchester United

Ingen Rooney, Nani, Ferdinand eller Jones med mot Liverpool. Det blir upp till det gamla gardet Giggs och Scholes att försöka leda laget till första segern på Anfield sedan 2007.

Manchester United

De Gea
Rafael, Smalling, Evans, Evra
Valencia, Carrick, Scholes, Park
Giggs
Welbeck

Avbytare: Lindegaard, Ferdinand, Berbatov, Hernandez, Fabio, M. Keane, Pogba.

Liverpool

Reina
Kelly, Carragher, Skrtel, Agger
Enrique, Gerrard, Henderson, Downing
Carroll, Maxi

Avbytare: Doni, Johnson, Coates, Kuyt, Adam, Shelvey, Bellamy.


MANCHESTERGUIDE
 • Göran

  What goes around comes around, karma is a bitch!

  Rakt i nyllet på er ”United-fans” som skämde ut er här i samband med Suarez-affären. Jag dedikerar den synskadade målvakten från Spanien insats till er. Visst, vi håller boll rätt ok men slutar sen med det och skiter i de byten som kunde lugnat ner matchen på slutet.

  Jag bävade som vanligt mest för ett omspel och vi behöver inte fler distraktioner från ligan nu när City också är ute. Alla ägg i en korg för United och City och det var tydligt att detta skulle bli en ovanlig säsong redan i höstas.

  Nu får vi se om City har någon fördel mot oss på Tisdag kväll, vilket jag tror, och då lär vi vara 5 eller 6 poäng efter City.

  Jag hörde just att Iberia har bokat en plats för De Gea hem till Spanien igen. Välförtjänt seger för Liverpool som räddar säsongen med fina insatser i cuperna. Tidig avspark och Henrik Strömblad, som hatar United gränslöst, innebär förlust för United och jag undrar om den snåle skotten blir vårt fall för en längre tid framöver?

  • Mathias Asplund

   Jag talar troligtvis för samtliga här på MUSS när jag påstår att det är du som inte är någon riktig United-supporter. Ingenting i dina inlägg tyder iallafall på att du skulle vara en supportande människa.

   Det spelar liksom ingen roll OM du hänger med ”tuffa killar”, rasism är aldrig coolt eller häftigt 2012 och du och dina polare är faktiskt inte så många som ni försöker få folk att tro på nyhetssajternas kommentatorsfält, där denna typ av dynga sprids som om det var en mänsklig rättighet.

   Då talar jag även om dina inlägg som jag raderade igår eftersom de var grundlösa, konspiratoriska och fördomsfulla med inslag av rasism. Något jag ser dagligen när jag modererar kommentarer på nyhetssidan.

 • Cantona

  Jaha du Göran man kan ju undra vilken rättspsykiatrisk inrättning du sitter på och sprider din dynga på, pleas kom ut och förklara vilken patesisk människa du är.

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.

Senaste artiklarna

Muss.se