Unitedsyd

Det har startats upp en liten sektion för folk som är boende i södra delarna av Sverige som kallar sig UnitedSyd. Jag fick detta till mitt mail som förklarar lite vad det hela är för något så ni får läsa själva och begrunda.

UnitedSyd är tillägnat de Manchester United fans som är boende i de södra delarna av Sverige.

Vår målsättning är att växa, detta kommer vi att göra genom passion och engagemang mot klubben som ligger närmast vårt hjärta.

Vårat största mål är att annordna supporterträffar för unitedsupportrar. Då United i dagsläget inte har några fler lördagsmatcher inplanerade så ligger just nu ingen träff bokad, vi återkommer med mer information men i slutet av säsongen kan det eventuellt dyka upp en träff. Våran förhoppning är att intresset är så pass stort så att vi kan sprida detta vidare till hela Sverige genom fler kontaktpersoner i andra städer.

Detta kommer även promotas i United-Supportern (Tidningen som medlemmar i MUSCSB får) inom en snar framtid.

Vi finns att nå på:

Twitter – @UnitedSyd

Facebook – UnitedSyd

Hemsida – Unitedsyd

Väl mött

UnitedSyd


MANCHESTERGUIDE
 • Stenis

  Vill inte verka pessimistisk, men det ser ju inte helt seriöst ut att döma av hemsidan. Förstår inte varför vi behöver splittra upp landet i flera regionsdelar med egna communitys. MUSS är ju den som är officiellt knuten till klubben via MUSCSB. Tror snarare det skulle hjälpa det svenska United-communityt om det inte splittrades upp över för många siter. Idag finns det ju MUSS, Svenskafans United-sida, Unitedsverige m.fl. Tillsammans är vi ju starkare, United liksom :]

  • RobDap

   Kan bara hålla med, känns helt fel att splittra alla blå gula United fans, locka hit alla istället så kör vi alla tillsammans.

 • Mattias Wiklund

  Ja hade helt klart varit bättre med en sida men det verkar tydligen vara svårt, då många verkar gilla att starta upp Unitedsidor.

 • Patrick

  Hej!

  Vi är absolut ingen konkurrent till MUSS detta, tvärtom. Vårat mål är att hjälpa dom med supporterträffar etc. Vi kommer som sagt att börja i södra Sverige, detta pga. att vi själva bor här och dels för att det oftast är svårt att få ihop en storträff direkt. Då vi vill se hur intresset är så passar det bäst med att börja i närheten där vi själva bor, vi vet av erfarenheter att det oftast är svårt med en större supporterträff då folk oftast säger att dom kommer men sedan inte gör detta därför måste vi först bygga upp ett förtroende.

  Vi är alltså mer ett komplement. Vi är ingen sida som ska skriva massa nyheter/matchrapporter etc. utan vi kommer mer fokusera på att kommunicera via sociala medier, forum osv när det gäller supporterträffar.

  Är det så ni har några tips, tankar eller önskemål är det bara att höra av er. Vi lyssnar gärna på er för att få förslag och tips. Och som ni själva säger, tillsammans är vi starkare.

  / Patrick (UnitedSyd)

 • Sverre

  Hej!

  jag tycker det skulle vara bätre om syd del fick en egen sida under muss då detta skulle kännas bätre för helheten och vi som kóllar muss sidan men inte är från syd men kanske skulle resa dit då skulle man kunna lätt se vad som händer i syd regionen

  man skulle kunna ha en egen facebook sida men en gemensam hemida mer som händer på muss fler medlemar skulle det kunna bli.

  TYCKER INTE OM ATT MAN BÖRJAR DELA UPP MUSS I OLIKA LANDSDELAR.

 • Patrick

  Hej!

  Tanken är inte att dela upp MUSS i olika delar, tanken är bara att börja här nere för att se intresset. Vad det verkar på åsikterna angående UnitedSyd så verkar intresset finnas för hela Sverige vilket känns skoj och en bra start.

  Vi kommer diskutera det hela lite längre fram, så återkommer vi när vi har lite mer information om hur vi tar det hela vidare.

  / Patrick

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.

Senaste artiklarna

Muss.se