Supporterresor 2012/2013. Platser kvar

Nu när det är lite pauser i matchschemat så passar vi på att lägga upp lite nyheter om våra resor. Vi har fått 1 avhopp på både Chelsea och Man City, först till kvarn gäller där.
I övrigt så är det slutsålt på Liverpool, mot Norwich i mars finns det mycket platser kvar.
Reseanmälan finns som vanligt under fliken resor…

12/1 Liverpool: SLUTSÅLD
2/3 Norwich: 23 platser kvar
6/4 Man City: 1 plats kvar
4/5 Chelsea: 1 plats kvar


MANCHESTERGUIDE
 • Lillmatte

  Vilket resebolag/flygbolag brukar ni åka med?, ni som åkt med innan.

  • Björk92

   SAS, Stockholm-Manchester

 • Mannen från Malmberget

  Norwegian flyger oxå Arlanda-Manchester

  • Mattias Wiklund

   Precis men Norwegian börjar flyga först i november.

   • Anders

    Kollade nu på skoj och gick att boka i Oktober så det stämmer inte såvida inte du menar en direktlinje för nu får man mellanlanda i Oslo och det gjorde jag på 90-talet och det är ingen höjdare.
    Vill jag nöjesåka upp och ner finns både Liseberg och Gröna Lund.

 • Coach

  Norwegian flyger från Köpenhamn också, men mellanlandar i Stockholm eller Oslo.

 • Anders

  Ingen som flyger Ryanair till Liverpool?

  • Mikael Österdahl

   Det var många som flög Skavsta-Liverpool men Ryanair har tyvärr lagt ner den linjen. Ryan flyger Oslo-Liverpool men den linjen borde inte vara aktuell för många svenskar och troligen försvinner de billiga biljetterna snabbt på den linjen.

   • Anders

    Tack för svar!

    Då är det med andra ord rätt dyrt att flyga nu då när Ryanair inte är aktuella även om det kanske är lika bra då de flyger med silvertejpade plan :-)

    Vad har ni betalat i snitt tur och retur?

    SAS låter dyrt och min erfarenhet av de är inte den bästa då planen var små och obehagliga och vägde för lätt i luften och inredningen i deras plan är av ett slag som luktar och gör mig illamående.

 • Cantona

  Flög i maj med Ryanair från Skavsta till London,därefter tåg med två byten restid sammanlagt ca.7-8 tim.kostade flyg ca. 1300,tåg ca. 1000,Fixade flyg idag Arlanda-Manchester med SAS till Tottenham 29/9, avresa fre. e.m, hemresa mån.f.m.kostade 2900 med avbeställningsskydd.

  • Anders

   Ja 600 mer är det värt och jag reste själv som du på 90-talet med Ryanair via London och med tåg upp och ner och det tar ju tid men blir också lite osäkert då jag var med om försening på tåget och fick köpa ny flygbiljett även om den var sjukt billig.
   Jag kan dock tycka att hela paketet plus flyg på det blir rätt saftigt och skulle nog inte kunna tänka mig att betala det numera men så har jag också mer eller mindre rest färdigt som det känns nu vad gäller fotboll.
   Man får en mycket skaplig resa till annan del av världen för samma pengar och så som jag la upp det på 90-talet så var det mycket billigare men så hade jag tur med kontakter också förstås och gratis boende.

 • Andréas

  Hej! är intresserad av att gå på United – Chelsea under våren, behöver dock 2 biljetter. På ManUtd.com står det att biljetterna inte är till salu än, vet någon när de börjar säljas och hur har nu i så fall tillgång till biljetter? kan inte mycket om biljetter så ursäkta mig.

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.

Senaste artiklarna

Muss.se