Dagens lag: Liverpool – United

Det är dags för Englands största match då Liverpool tar emot de mesta mästarna Manchester United (20-18) på Anfield. Startuppställningarna har precis offentliggjorts och United kommer till spel utan Wayne Rooney, som skadade sig på träning igår.

Annars innehåller Uniteds startelva inga större överraskningar. I Rooneys frånvaro tar Welbeck plats bredvid Van Persie på topp och Giggs går in på kanten. Dessutom tar Young plats till höger istället för Valencia. I övrigt är United oförändrade.

Javier Hernandez får första gången den här säsongen plats på bänken, medan Shinji Kagawa inte är med i truppen. Även Nani är tillbaka och tar plats på bänken.

Igår började det sippra ut rykten om att Wayne Rooney hade fått en smäll i huvudet på träning och behövt uppsöka sjukhus för att sys. Detta kan vi anta bekräftas då Rooney inte är med i truppen idag. Ytterligare omfattning om skadan är i nuläget okänd, men det spekuleras i att han ska missa de landskamper som nu stundar.

Manchester United

De Gea
Jones, Vidic, Ferdinand, Evra
Young, Cleverley, Carrick, Giggs
Welbeck, Van Persie

Avbytare: Lindegaard, Smalling, Buttner, Anderson, Nani, Valencia, Hernandez

Liverpool: Mignolet; Johnson, Agger, Skrtel, Enrique; Lucas, Henderson, Gerrard; Coutinho, Aspas, Sturridge
Avbytare: Jones, Sterling, Wisdom, Kelly, Ibe, Flanagan, Alberto

Domare: Andre Marriner

Matchen sparkar igång 14.30 och visas på Viasat Fotboll (HD) och Viaplay.


MANCHESTERGUIDE
  • United supporter i 30 år.

    Vart finns den offensiva kreativiteten? Nyss avslutat 90 nya minuter i ligan utan vettiga målchanser….likadant mot Chelsea. Okej, det fanns mot Swansea, men det är väl knappast den måttstock vi ska ha? Att spela Giggs från start är inget annat än en nödlösning….Jag vill minnas honom för den fantastiske spelare han varit, inte en spelare som spelade allt för länge. Att kritisera Giggs här är väl som att svära i kyrkan men vi måste ha andra alternativ. Hur förvaltar klubben sina talanger, som tidigare Pogba och nu Januzaj??? Ge dem chansen annars drar de vidare…. Gillar Moyes men kreativiteten framåt saknas. Det enda positiva med dagens förlust är att det återstår en dag att åtgärda detta problem…. Jag vill inte uppleva vårt lag komma på 5-6:e plats som dagens lag ser ut att hamna på. Agera!

Samarbetspartners

MUSS/MUSCS medlemmar har 15 procent rabatt på mat och alkoholfri dryck på O'Learys restauranger i Sverige.

Senaste artiklarna

Muss.se