LÃ¥nekollen 13/14 – vecka 19

Angelo Henriquez, Real Zaragoza, spelade 65 minuter innan han blev utbytt vid underläge 1-0 mot Cordoba. Zaragoza vände sedan och vann med 2-1.

Nick Powell, Wigan, var skadad och missade Wigans första möte med QPR som slutade 0-0.

Marnick Vermijl, NEC Nijmegen, satt på bänken hela matchen när NEC förlorade det första mötet med Sparta Rotterham. Vermilj spelade sedan 40 minuter i den andra halvleken i returmötet när NEC åkte ur den högsta ligan efter förlust med 1-3.

Bebe, Pacos de Ferreira, gjorde två mål, varav ett på straff, när Pacos de Ferreira föll med 2-4 mot Academica och därmed blir det kval för Pacos de Ferreira för fortsatt spel i högsta divisionen.

Anderson, Fiorentina, fick ingen speltid när Fiorentina slog Livorno med 1-0.

Will Keane, QPR, var inte med i QPRs trupp som spelade 0-0 borta mot Wigan i första playoffmötet.

Wilfried Zaha, Cardiff, fick inte någon speltid i Cardiffs avslutande match och återvänder därmed till United.

Jesse Lingard, Brighton, spelade 82 minuter när Brighton föll hemma mot Derby med 1-2 i första playoffmötet. Lingard gav Brighton ledningen i den första halvleken efter att ha tryckt in sin egen retur. När Brighton sedan jagade kvittering blev Lingard utbytt med tio minuter kvar till förmån för en till striker. I returmötet spelade Lingard hela matchen, och hade en fin framspelning som dock inte resulterade i något mål. Brighton förlorade i alla fall klart med 4-1 och tar sig därmed inte vidare till Wembley.