Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Aaron Ramsey – Till Arsenal

I dag blev det klart att superlöftet Aaron Ramsey väljer Arsenal, framför Manchester United och Everton.

Att den unge talangen väljer Arsenal framför CL-mästarna Manchester United kan ha att göra med den framtida speltiden. Konkurrensen i United torde vara hårdare än i Arsenal, som i sommar tappat defensive Matteu Flamini. Ramsey sägs ha träffat Arsené Wenger i Schweiz och därefter bestämt sig. Köpeskillingen ligger troligen kring £ 5 miljoner. I affären med Arsenal ingår inte att Ramsey skall spela nästkommande säsong i Cardiff City, något som många tror skulle komma att ingå i en eventuell uppgörelse med United.

http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={B4CEE8FA-9A47-47BC-B069-3F7A2F35DB70}&newsid=6611363


Av: Bukowski [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]