Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tevez stannar i United?

Uppgifter i engelsk press på söndagen gör gällande att Carlos Tevez kommer bli en permanent United spelare efter denna säsongen. Tevez kom till United från West Ham och är förtillfället på ett lån. Spelarens ägare och agent Kia Joorabchian har nu gått ut och sagt följande:

”Carlos Tevez blir inte såld i Januari. Hans planer är att stanna i Manchester United säsongen ut och efter säsongen diskutera en övergång. Carlos trivs mycket bra i england och Manchester och han har inte varit i kontakt med några andra klubbar angående en flytt från England”.

Tevez har haft svårt att ta en plats sedan Dimitar Berbatov kom till klubben, mycket av detta beror på Wayne Rooneys fantastiska form. Sir Alex har helt enkelt inte kunnat sätta varken Rooney eller Berbatov åt sidan och detta har fått Tevez att sitta på bänken. Uppgifter gör gällande att Manchester United får betala cirka 30 miljoner pund för att köpa loss Carlos Tevez från Kia Joorabchian och MSI.


Av: Patrick [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]