Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Rooney slipper åtal

Wayne Rooney slipper böter eller avstängning efter den gest han gjorde mot Everton supportrarna i lördagens match. Det var efter en ful tackling mot Mikel Arteta som Rooney fick ett gult kort, i situationen efter kysste Rooney United märket mot sin gamla hemmapublik. Domaren Alan Wiley var snabbt framme hos Rooney och talade honom till rätta, som tur var räckte det och Rooney stod kvar på enbart ett gult kort. Cirka 5 minuter efter indicenten tog en rutinerade Sir Alex ut Rooney från matchen, mycket pga. hans temprament. Tyvärr för Uniteds del tappade man all hunger och glöd när just Rooney fick utgå, matchen slutade 1-1 och två viktiga poäng tappades.


Av: Patrick [Den här artikeln har importerats från en gammal version av Muss.se.]