Skribenter sökes!

MUSS söker nu 2 nya skribenter till sidan.
Som ni kanske har märkt så har uppdateringen av sidan halkat efter en del då 2 skribenter har slutat skriva hos oss. Nu söker vi därför 2 nya skribenter, följande kriterier bör Du som söker uppfylla:

* Du bör ha fyllt 20 år. Anledningen till detta är helt enkelt för att det svenska språket är viktigt, detta är lättare att klara om man genomgått full gymnasial utbildning.
* Du bör givetvis vara en hängiven United-supporter sedan många år. Kunskap om klubben och vad den står för är viktigt när man skriver.
* Du bör ha tillgång till dator större delen av dygnet, inte bara hemma utan kanske även på jobb eller skola. Detta för att kunna skriva en nyhet när som helst under dagen / kvällen.
* Du bör ha tillgång till att kunna se United’s alla matcher, för matchrapporteringens skull.
* Du skall se detta som en utmaning för en längre tid framöver, vi är inte intresserade av folk som ”försvinner” eller helt slutar skriva efter ett tag.

Du som söker kommer att få skriva nyheter och matchrapporter. Matchrapporterna är få, någon match i månaden rör det sig om eftersom vi kommer att dela dessa med Svenska Fans under kommande säsong.
Som skribent på MUSS har man vissa ”privilegier”, mer om detta när Du väl antagits.

Är du intresserad och uppfyller ovanstående kriterier, mejla mig på johan.manutd@gmail.com