Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterklubben | Tävlingar

MUSS VM-tips – VINNARE!

VM är över, vilket betyder att MUSS VM-tips är avslutat. Bästa tippare blev Mikael Eliasson från Falkenberg som därmed vinner en MUSS-resa.

Tvåa i tipset och vinnare av en mycket snygg MUSS-halsduk blev Calle Yxell från Karlshamn.

Plats tre till tio gav en MUSS-pins till följande personer: Johan Gustafsson från Ljungby, Peter Herpai från Våxtorp, Christoffer Norrman från Sollentuna, Per Eklund från Norberg, Mikael Böhlin från Sollentuna, Mikael Krekula från Pajala, Mikael Norell från Degerfors och Magnus Malmborg från Borrby.

Här följer en kort intervju med vinnaren Mikael Elisasson, som i Unitedvärlden också är känd som Innebandy-Micke och The Spirit of München.

Hur känns det?
Känns kanon, inte minst med tanke på att ett studentliv står för dörren. Då är priser som dessa mycket välkomna.

Du hade Spanien som världsmästartips, varför?
Tyckte (som många andra) att de på förhand hade den starkaste och bredaste truppen, och de fick även en ganska lätt grupplottning. Om de fick spela in sig i gruppspelet och sen komma till finalerna med bra resultat i ryggen kunde de bli farliga. Nu kanske inte gruppspelet riktigt som de tänkt, men det gick ju bra ändå. Måste dock säga att det tog emot att tippa Spanien.

Annars var nyckeln till din seger att du prickade in Englands kryss mot USA och hade helt rätt på England-Slovenien, hur tänkte du?
Skedde ju en del saker i England som reducerade deras trupp och trodde att de kunde påverka en del. Tänkte att USA är ett bra lag som kan ge dem en match, särskilt när det är såpass tidigt i turneringen. Kändes även som att Slovenien skulle bli tuffa att få mål på, men ändå en match de ska vinna. Att sedan även resultatet blir rätt mot Slovenien är nog mest tur.

Har du sett United på plats förut?
Ja en gång tidigare, Everton hemma säsongen 08/09. Jag bokade resan genom MUSS och det var mycket lyckat, särskilt när det var första gången man var över. Har sedan dess varit sugen på ännu en resa, men det har inte blivit av.

Vilken match tänker du utnyttja din seger på?
Har inte bestämt mig till 100% än, men premiärmatchen mot Newcastle ligger bra till.

Som vanligt är det personen på bilden som har intervjuats i artikeln.

Grattis säger MUSS till vinnarna och tackar alla deltagare för sin medverkan! Priserna kommer på posten (ja eh, inte resan förstås).