Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Danny Welbeck till Sunderland på lån

Den 19-årige Manchesterpojken kommer att spendera resten av säsongen i Sunderland på lån. Där får han bland annat konkurrera med den förre Unitedspelaren Fraizer Campbell om en startplats i anfallet.

Danny Welbeck går på ett säsongslångt lån till Sunderland. Det blir en tuff utmaning för anfallaren om han vill ha speltid men samtidigt har hans chanser ökat avsevärt sedan den tunge Kenwyne Jones gått till Stoke.

Danny har hittills gjort fem mål på 24 matcher i Unitedtröjan och fler lär det bli om lånet här blir lyckat. Han är en stor anfallare med bra teknik och fint klipp i steget, men samtidigt är han alldeles för orutinerad för att ta en plats i dagens United. Därför håller vi tummarna att han får mycket speltid i Sunderland och samtidigt gör tillräckligt bra ifrån sig för att ta en ordinarie plats.